Φωτογραφία: Intime

Στίβος

Νικητής στην Μπρατισλάβα ο Τσιάμης

28.01.24 | 14:33

Ο Δημήτρης Τσιάμης αγωνίστηκε σήμερα σε μίτινγκ κλειστού στην Μπρατισλάβα, όπου κατέλαβε την πρώτη θέση στο τριπλούν με άλμα στα 16,26 μέτρα.

Ο έμπειρος αθλητής δεν ήταν όσο καλά, ενώ επηρεάστηκε και από την χαμηλή θερμοκρασία στην εγκατάσταση κι έτσι δεν μπόρεσε να πετύχει το άλμα που ήθελε.

Ο κορυφαίος Έλληνας τριπλουνίστας όλων των εποχών είχε μόνο μία έγκυρη προσπάθεια, ενώ άφησε το πέμπτο του άλμα. Ο Τσιάμης θα κάνει τον επόμενο αγώνα του την ερχόμενη Κυριακή στο ΣΕΦ.

Οι δηλώσεις του

«Ένιωθα αργός σήμερα δεν ήμουν όπως θα ήθελα, με επηρέασε και το κρύο στάδιο στάδιο κι έτσι ο αγώνας δεν πήγε καλά. Το τελευταίο μου άλμα ήταν το μόνο καλό, που ήταν για λίγο άκυρο», είπε ο αθλητής του Παναγιώτη Μαρκιανίδη.

Τρίτη η Τσουκαλά στον ίδιο αγώνα

Πολύ καλή πραγματοποίησε η Δήμητρα Τσουκαλά, που κατέλαβε την τρίτη θέση στα 60 μ. με 7.43. Η αθλήτρια του Χρήστου Τσιπουρίδη έτρεξε στον προκριματικό σε 7.43 και βελτίωσε το 7.52, που ήταν το ρεκόρ της, ενώ τον ίδιο χρόνο σημείωσε και στον τελικό.

Η αθλήτρια αναμένεται να κάνει τον επόμενο αγώνα της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μ στόχο ένα ακόμη ρεκόρ. Στο ίδιο μίτινγκ μετείχε και ο Βασίλης Παπαμαργαρίτης που πέτυχε 6.82 στον προκριματικό των 60 μέτρων.