ΑΕΛ, Αχιλλέας Νταβέλης Φωτογραφία: AEL FC Official

Superleague 2

Νταβέλης: «Θα εξυγιανθεί η ΑΕΛ και θα ανέβει κατηγορία»

20.05.24 | 21:06

Στην επετειακή εκδήλωση της ΑΕΛ για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή της, ο πρόεδρος των «βυσσινί», Αχιλλέας Νταβέλης, στην ομιλία του μεταξύ άλλων τόνισε: «Βρίσκομαι ενώπιον σας για να δεσμευτώ για πράξεις υπό προϋποθέσεις. Οι βασικές προϋποθέσεις της επόμενης δημιουργικής πορείας της ΑΕΛ ετέθησαν προηγουμένως σε επτά (7) σημεία.

-Η πρώτη μου δέσμευση εφόσον σημαντικό ποσοστό από τα επτά (7) σημεία γίνουν πράξη, είναι ότι η ομάδα αγωνιστικά, οργανωτικά και επικοινωνιακά, θα αλλάξει και θα εξυγιανθεί πλήρως. Θα απομακρύνουμε ό,τι σάπιο και περιττό υπάρχει και θα κρατήσουμε μόνο τα σημαντικά.

-Η δεύτερή μου δέσμευση ως Πρόεδρος αυτής της ιστορικής ομάδας, είναι ότι η ΑΕΛ φέτος θα ανεβεί κατηγορία

. -Η τρίτη μου και σημαντικότερη για εμένα δέσμευση ως μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης που είμαι, έναντι αυτού του περιουσιακού στοιχείου που λέγεται ΑΕΛ, αντηχεί στην αρχική μου υπόσχεση κατά την εξαγορά των μετοχών στις 28 Ιουνίου του 2022 και για όσους δεν το θυμούνται έλεγε το εξής κατ´ εμέ συγκλονιστική ευχή :« η ΑΕΛ ποτέ ξανά σε χέρια μη Λαρισινά!».

«Εφόσον πετύχουμε θα συνεχίσουμε»

Για να συνεχίσει ο ισχυρός άνδρας των Θεσσαλών: «Εάν η φετινή μας προσπάθεια δεν στεφθεί με επιτυχία, ο επόμενος διαχειριστής της ομάδας χωρίς να καταβάλει ούτε ένα ευρώ, θα είναι ο Δήμος Λαρισαίων! Εφόσον πετύχουμε θα συνεχίσουμε! Όσοι λοιπόν από εσάς δεν θα θέλουν να με θυμούνται σαν έναν ακόμη Πρόεδρο της βασίλισσας του θεσσαλικού κάμπου, είμαι βέβαιος ότι θα με θυμούνται ως εκείνον που δεν επέτρεψε την επανάληψη της θλιβερής ιστορίας.

Η συμμετοχή είτε στο μετοχικό κεφάλαιο είτε στην οικονομική διαχείριση είναι απολύτως επιθυμητή για οποιονδήποτε συμπολίτη μου και θα δώσει μάλιστα πολύτιμες ανάσες. Ακόμη και για οποιονδήποτε ξένο επενδυτή επιθυμεί, η πόρτα για να συνδράμει στην προσπάθεια είναι ανοικτή, εφόσον όμως αποδεχθεί ότι πλειοψηφία και ο πρώτος λόγος θα είναι πάντα στα χέρια της Λάρισας. Με αυτή την τελευταία υπόσχεση για τα (60) χρόνια της μεγάλης μας αθλητικής Ένωσης Λάρισας, διασφαλίζουμε τη συνέχεια, καθιστώντας το παρόν εγγυητή του μέλλοντος, ακόμη και εάν το ποδόσφαιρο ιστορικά και αγωνιστικά έχει αλλάξει σημαντικά.

Ραντεβού του χρόνου τέτοια εποχή, ατενίζοντας με αισιοδοξία τη μεγάλη κατηγορία, εκεί που ανήκουμε, εκεί που θα πάμε! Σας θελουμε όλους δίπλα μας! Καλή συνέχεια στη θρυλική ΑΕΛ, να γράφει ιστορία και καλή επιτυχία στο νέο οργανισμό που θα διαμορφωθεί για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!».