ΟΦΗ: Ο Νίκος Παπαδόπουλος για αντί-Μελ, ο όρος που έχει από την ΕΠΟ Φωτογραφία: Intime

ΟΦΗ

ΟΦΗ: Ο Νίκος Παπαδόπουλος για αντί-Μελ, o όρος που έχει από την ΕΠΟ

05.02.24 | 22:19

Οι εξελίξεις προχωρούν με… γοργούς ρυθμούς στον ΟΦΗ, μετά τη «βόμβα» που έριξε ο Πέπε Μελ για αποχώρηση από τον πάγκο των Κρητικών.

Το όνομα του Νίκου Παπαδόπουλου έχει επανέλθει στο προσκήνιο, ωστόσο η περίπτωσή του είναι ειδική, μιας και είναι ο προπονητής της εθνικής Ελπίδων.

Το… πρόωρο «αντίο» του Μελ

Ο Ισπανός τεχνικός, μετά την ήττα των «απρόμαυρων» από την Κηφισιά στο «Γεντί Κουλέ», άφησε να εννοηθεί πως θα παραιτηθεί και πλέον όλοι στον σύλλογο «τρέχουν» για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Ο Μελ δεν έχει φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που σκέφτεται να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία των Κρητικών.

ΟΦΗ: Στον... άερα το μέλλον του Πέπε Μελ

Ο διάδοχος του Ισπανού στον ΟΦΗ και ο ειδικός όρος στο συμβόλαιό του

Ο Νίκος Παπαδόπουλος είναι ο Νο1 υποψήφιος για να καθοδηγήσει τους Ομιλήτες στη συνέχεια της σεζόν, επιστρέφοντας στον σύλλογο έπειτα από 3 χρόνια.

Ο έμπειρος τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος σε επίπεδο Ελπίδων και υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του από την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, ο Παπαδόπουλος μπορεί να αποχωρήσει από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» σε περίπτωση που δεχθεί κρούση από ομάδα της Super League χωρίς να υπάρχει κάποια δέσμευση.

Τα επόμενα 24ωρα είναι αρκετά κρίσιμα για τον ΟΦΗ και μένει πλέον να φανεί ποιες θα είναι οι τελικές εξελίξεις για προπονητή στην κρητική ομάδα.