Οργισμένη ανακοίνωση των οπαδών του ΟΦΗ για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Φωτογραφία: Eurokinissi

ΟΦΗ

ΟΦΗ: Οργισμένη ανακοίνωση των οπαδών για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο

01.02.24 | 13:22

Οι οπαδοί του ΟΦΗ και συγκεκριμένα οι οργανωμένοι της «Θύρας 4» εξέδωσαν οργισμένη ανακοίνωση για τον αποκλεισμό των Κρητικών από τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της «Θύρας 4»

«Μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τον Παναιτωλικό η χρόνια έλαβε τέλος. Ήδη η ομάδα από τις 31 Ιανουαρίου έχει μείνει εκτός στόχων αφού έχει αποτύχει σε όλα (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Το γιατί ακόμα μια χρόνια αποτύχατε παταγωδώς το ξέρετε εσείς και κανένας άλλος. Είναι δουλειά σας, προφανώς και όχι δική μας.

Το ότι δεν μιλούσαμε τόσο καιρό βλέποντας την κατρακύλα της ομάδας δεν σημαίνει ότι ήμασταν απαθείς, ούτε ότι δεν έβλεπαν τα μάτια μας μια εικόνα ομάδας που θύμιζε ΟΦΗ μόνο στο όνομα. Αντιθέτως θέλοντας να προστατεύσουμε την ομάδα γιατί μόνο εμείς μπορούμε να το κάνουμε, δεν μιλούσαμε επειδή θεωρητικά ήταν ακόμα μέσα στους στόχους της, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να διατηρήσουμε μια ηρεμία που από κάποιους παρεξηγήθηκε.

Πλέον όμως η σιωπή μας έλαβε τέλος.

Για την φετινή αποτυχία υπεύθυνοι είστε όλοι, από τον ιδιοκτήτη μέχρι την διοίκηση και τον τελευταίο υπάλληλο. Ο αγωνιστικός κατήφορος είναι ασταμάτητος, η εικόνα του ΟΦΗ και τα αποτελέσματα της ομάδας είναι εκ διαμέτρου αντίθετα με την τεραστια δυναμική του συλλόγου.

Με θλίψη διαπιστώνουμε ότι γυρίζουμε σε εποχές που κάθε χωριό και κάθε ομάδα γειτονιάς ζούσε το όνειρο της με θύμα τον ΟΦΗ. Η ομάδα εδώ και 1,5 χρόνο βαδίζει στην μετριότητα ίσως και χαμηλότερα.

Χωρίς πλάνο, χωρίς ξεκάθαρη στόχευση και ακόμα μια χρόνια πετάχτηκε στα σκουπίδια

Όσον αφορά εσάς που φοράτε την φανέλα του ΟΦΗ ότι και να πούμε είναι λίγο, μερικές λέξεις μόνο για εσάς: Αδιάφοροι, μισθοφόροι, λίγοι, δίχως ίχνος τσίπας και άγνοια για την ιστορία της φανέλας του φοράτε.

Μην περάσει από το μυαλό σας, ούτε σαν σκέψη ότι θα βάλετε την ομάδα σε περιπέτειες.

Απαιτούμε το ερχόμενο καλοκαίρι καθώς λήγουν 12 συμβόλαια να ξεκινήσετε τον σχεδιασμο τις επόμενης χρονιάς από σήμερα κιόλας ώστε ο ΟΦΗ μας να μην ξαναζήσει άλλη μια χρόνια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Ήμασταν στην Φλωρεντία, το καθήκον μας στις εξέδρες το κάναμε, τα διαρκείας μας τα πήραμε και πλέον θα περιμένουμε τις ανάλογες πράξεις που δεν θα μείνουν στα λόγια και τις υποσχέσεις.

Αλλα θα γίνουν πραγματικότητα και δεν θα μείνουν σε εικόνες και συνεντεύξεις ντοκιμαντέρ.

ΥΓ: Προς διοίκηση ΠΑΕ ΟΦΗ: Είστε σε μια ομάδα που δεν σας λείπει τίποτα, τα έχετε όλα, αποδείξτε μας ότι δεν είστε αποτυχημένοι υπάλληλοι της ΠΑΕ ΟΦΗ.

ΥΓ (2) Προς ΜΜΕ: Προς τα παπαγαλάκια – δημοσιογράφοι αυτής της πόλης μην νομίζετε ότι δεν γνωρίζουμε για τα σενάρια που διακινείτε δεξιά και αριστερά και τα οποία μόνο κακό κάνουν στον ΟΦΗ. Το επάγγελμα σας δεν είναι να διαδίδετε σενάρια αλλά να πιέζετε καταστάσεις και να απαιτείτε το καλύτερο για την ομάδα από την οποία τρώτε ψωμί.

ΥΓ (3) Ζητήσαμε συνάντηση με τον πρόεδρο, δύο μήνες πέρασαν και ακόμα περιμένουμε.

ΥΓ (4) Τα 100 χρόνια ΟΦΗ που ακολουθούν, θα τα σεβαστείτε όλοι σας. Εσείς που θα είστε εδώ και όλοι οι υπόλοιποι που θα έρθουν.

ΘΥΡΑ 4 1986».