Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ολυμπιακός: Η ώρα της κρίσης για Φορτούνη και Ελ Κααμπί

07.07.24 | 21:44

Λίγες μέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας στον Ολυμπιακό και οι εκκρεμότητες στο ρόστερ παραμένουν αρκετές.

Οι ερυθρόλευκοι κάνουν εδω και καιρό μεγάλη προσπάθεια για να κρατήσουν όλα τα βαριά χαρτιά της ομάδας την περσινή σεζόν, σύμφωνα και με τις εισηγήσεις του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ωστόσο με εξαίρεση τον Τζολάκη οι υπόλοιπες υποθέσεις δεν έχουν ακόμα τελειώσει.

Συγκεκριμένα στις προτεραιότητες του σχεδιασμού είναι η παραμονή των Κάρμο, Ποντένσε, Όρτα, Μασούρα, Φορτούνη και Ελ Κααμπί. Για τους τρεις πρώτους η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη καθώς εμπλέκονται και οι ομάδες που ανήκουν. Για τους υπόλοιπους τρεις το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα.

Σε ότι αφορά τον Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός προσφέρει στον Μαροκινό επιθετικό ένα εξωπραγματικό συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια, ωστόσο ο ίδιος φαίνεται πως είναι περιζήτητος μετά την φοβερή χρόνια που έκανε πέρσι και ακόμα δεν έχει απαντήσει στους Πειραιώτες. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν μπορούν ακόμα να περιμένουν για πολύ καιρό και σύντομα θα απαιτήσουν μια απάντηση από την πλευρά του Ελ Κααμπί.

Αυτήν την εβδομάδα αναμένεται και η τελική επαφή του Κώστα Φορτούνη με την διοίκηση του Ολυμπιακού ώστε να κλείσει και το θέμα του αρχηγού των Πειραιωτών. Πρόκειται μάλλον για την πιο ιδιαίτερη από όλες περίπτωση αφού υπάρχει απευθείας επικοινωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς πρόκειται για έναν παίκτη που βρίσκεται στην ομάδα από μικρό παιδί.