Ολυμπιακός Βόλου Credits: Olympiakos Volou FC 1937 (Facebook)

Τοπικά

Ολυμπιακός Βόλου: Σε σώμα το νέο Δ.Σ. – Τι δήλωσε ο Τσεκούρας για την επανεκλογή του

18.06.24 | 19:20

 

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, ο Ολυμπιακός Βόλου ενημέρωσε για την κατανομή αξιωμάτων στη νέα διοίκηση, μετά τις πρόσφατες εκλογές.

Ο Νίκος Τσεκούρας παραμένει στην προεδρία των «ερυθρόλευκων», που ξεκινούν σχεδιασμό για τη νέα Γ΄ Εθνική, με επικεφαλής στο ποδόσφαιρο βεβαίως τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η ενημέρωση των Θεσσαλών:

«Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937

Σε  συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την 17-Ιουνίου -2024 συγκροτήθηκε σε Σώμα το  Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 που προέκυψε από τις εκλογές της 12ης Ιουνίου 2024.
Η σύνθεση του νέου ΔΣ είναι
Τσεκούρας Νικόλαος                 Πρόεδρος
Κυριακόπουλος Κυριάκος          Αντιπρόεδρος
Μουρτζίνος Δημήτριος               Γενικός Γραμματέας
Πέγιος Δημήτριος                      Ταμίας
Παντσάς Στέφανος                    Ειδικός Γραμματέας
Μυλωνάς Δημήτριος                 Γενικός Έφορος
Πλαγεράς Απόστολος ( Ακης)   Μέλος
Ρόκας Ευστάθιος                      Μέλος
Σιούρας Δημήτριος                    Μέλος

Σε επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου θα οριστούν οι Έφοροι και οι Διοικούσες Επιτροπές των τμημάτων του Συλλόγου για την στελέχωση και οργάνωση των οποίων   ήδη έχουν ξεκινήσει οι  απαραίτητες ενέργειες».

Τσεκούρας: «Βαθιές ρίζες ο Ολυμπιακός Βόλου – Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Τσεκούρας αναφέρθηκε στην επανεκλογή του στην προεδρία, επισημαίνοντας: «Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου για την μαζική παρουσία τους στις εκλογές.

Δείξανε την αγάπη τους για τον Σύλλογο, απέδειξαν ότι ο Ολυμπιακός Βόλου έχει βαθιές ρίζες στην πόλη μας και τίμησαν όλους τους υποψήφιους.

Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.

Υπάρχουν μόνο άνθρωποι που αγαπάνε τον Ολυμπιακό Βόλου και είναι αποφασισμένοι όλοι μαζί να συνεργαστούν ώστε να κάνουν το ανθρωπίνως δυνατόν για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη.

Δεν υπάρχει χρόνος για καθυστέρηση.

Αμέσως μετά την συγκρότηση σε σώμα την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024 ξεκινάμε τον προγραμματισμό και την οργάνωση όλων των τμημάτων.

Με πρώτο στόχο να βοηθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας την προσπάθεια του κυρίου Παπαδόπουλου να αγωνιστεί το ποδοσφαιρικό τμήμα στο ΕΑΚ.

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε και σε ότι άλλο μας ζητηθεί.

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να παρακαλέσω τους φίλους του Ολυμπιακού Βόλου να αποφεύγουν είτε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε μέσω ραδιοφωνικών αθλητικών εκπομπών να δημιουργούν εσωστρέφεια και στείρα αντιπαράθεση, μόνο κακό κάνουν.

Δεν μας χωρίζει τίποτα αντίθετα μας ενώνει η αγάπη μας για τον Ολυμπιακό Βόλου και πρέπει με σεβασμό στην ιστορία και στις αρχές που πρεσβεύει ο Σύλλογος με σοβαρότητα και ταπεινότητα Διοίκηση αθλητές προπονητές και φίλαθλοι να δουλέψουμε όλοι μαζί για το καλό και την πρόοδο του Συλλόγου.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ».