Αστυνομία Φωτογραφία: Intime

Δικαιοσύνη

Οπαδική βία: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για επίθεση σε αδέλφια στην περιοχή της Ν. Μηχανιώνας (vid)

15.05.24 | 09:18

Στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων προχώρησε η Αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στη Νέα Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, για οπαδική επίθεση εναντίον δύο αδελφών.

Όπως έγινε γνωστό συνελήφθησαν ένας 23χρονος κι ένας 24χρονος, καθώς μετά την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης, ταυτοποιήθηηκε η συμμετοχή τους σε περιστατικό που έλαβε χώρα στο λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας.

Οι δύο συληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης με την εις βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία για ληστεία, σωματικές βλάβες και παραβάσεις συνδεόμενες με την αθλητική βία.

Στο επεισόδιο, δε, φέρεται να ενεπλάκησαν 10 άτομα και για το λόγο αυτό η έρευνα των Αρχών συνεχίζεται, μετά την καταγγελία που έκαναν τα δύο αδέλφια, 37 και 42 ετών.

Οι παθόντες φαίνεται να κατευθύνονταν προς τα αυτοκίνητά τους, όταν δέχθηκαν την επίθεση των δραστών που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους.

Οι δράστες φώναζαν οπαδικά συνθήματα και στη συνέχεια χτύπησαν τα θύματα, αφαιρώντας τη ζακέτα ενός εξ αυτών, που έφερε διακριτικά της ομάδας του Άρη.

Ο ένας από τους δύο τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο άλλος στο σαγόνι και στην πλάτη.

Από την αστυνομική έρευνα δεν φάνηκε κάποιο από τα θύματα να είναι οργανωμένος φίλαθλος σε αθλητικό σύνδεσμο.