Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Όρτα: «Πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο για τη βαθμολογία»

12.05.24 | 23:50

Ο Αντρέ Όρτα μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ και τόνισε ότι θα πρέπει η ομάδα να κερδίσει τα παιχνίδια που απομένουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος:

Το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: «Έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Γνωρίζαμε ότι είχαμε τρία ντέρμπι μπροστά μας και πρέπει να τα κερδίσουμε. Αυτό το παιχνίδι χάθηκε αλλά πρέπει να κερδίσουμε τα υπόλοιπα δύο για τη βαθμολογία».

Την κούραση: «Παίζει ρόλο η κούραση αλλά είμαστε μία μεγάλη ομάδα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά στα υπόλοιπα παιχνίδια αλλά κυρίως στον ευρωπαϊκό τελικό».

Τον τελικό του Europa Conference League και το εάν πίστευε ερχόμενος στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό ότι θα βρεθεί εκεί: «Φυσικά όταν ήρθα στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό γνώριζα ότι είναι στο Conference. O Ολυμπιακός ήταν μέσα στη διοργάνωση. Όσο περνούσε ο καιρός το πιστεύαμε όλο και περισσότερο. Ζω ένα όνειρο και όσο κερδίζαμε τα παιχνίδια το πίστευα περισσότερο. Θέλω να παραμείνω εδώ και να συνεχίσω με τον Ολυμπιακό στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Τον κόσμο: «Ήταν η ωραιότερη ατμόσφαιρο που έχω ζήσει. Η ωραιότερη ατμόσφαιρα αυτή με τον Ολυμπιακό στον αγώνα με την Άστον Βίλα. Γνωρίζω ότι και στον τελικό θα είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα (εννοεί με τον κόσμο). Θα παίξουμε τελικό στη Ελλάδα».