Παναχαϊκή Πηγή: Intime

Superleague 2

Παναχαϊκή: Ανεβάζει τον πήχη ο Σταθάκης – «Πρωταγωνιστές τη νέα σεζόν»

20.05.24 | 09:40

Η Παναχαϊκή κέρδισε με το σπαθί της, την παρουσία της και τη νέα σεζόν, στο πρωτάθλημα της Super League 2, με τους Πατρινούς ήδη να καταστρώνουν τα σχέδιά τους, για τη νέα σεζόν.

Στα παραπάνω, αναφέρθηκε ο Πέτρος Σταθάκης, σε δηλώσεις που παραχώρησε την «Match», με τον ισχυρό άνδρα της Παναχαϊκής, να τονίζει πως οι Πατρινοί θα εμφανιστούν εντελώς διαφορετικοί τη νέα σεζόν, θέλοντας να έχει ρόλο πρωταγωνιστή στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια (σ.σ. η συνέντευξη δόθηκε πριν το ματς με τον ΠΑΟ Β’), η χρονιά δεν έχει τελειώσει. Η Παναχαϊκή πρέπει να τα παίξει και να τα κερδίσει, αυτή είναι η άποψή μου. Οι μέτοχοι τους οποίους γνωρίζω προσωπικά και τους βοηθάω τρία χρόνια τώρα στο όλο πρότζεκτ, είναι δεδομένο ότι θέλουν να δημιουργήσουν μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη σεζόν.

Σε σύγκριση με την ιδιαιτερότητα που ξεκίνησε αυτή η χρονιά, υπάρχει ικανοποίηση και για πρώτη φορά ίσως, θα στηριχθεί μία προσπάθεια με μεγαλύτερη θέρμη για να μπορέσει η ομάδα να κάνει πρωταγωνιστική πορεία στη Super League 2».

Παράλληλα αναφέρθηκε και… στην βαθιά υπόκλισή του σε όλους στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Διαγόρα, τόνισε χαρακτηριστικά:

«Είμαι αυθόρμητος άνθρωπος, ήταν μία κίνηση επιβράβευσης στο ποδοσφαιρικό τμήμα και σε αυτόν τον κόσμο, που έχει ιδιαίτερο δέσιμο με την ομάδα!».