Ιωαννίδης - Σπόραρ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναθηναϊκός: Αυτές είναι οι πιθανότητες απόκτησης σέντερ φορ

10.07.24 | 13:07

Ο Παναθηναϊκός όπως είναι ήδη γνωστό έχει θέσει συγκεκριμένες προτεραιότητες αναφορικά με την ενίσχυσή του.

Με βάση όσα δουλεύουν στους «πράσινους» η ομάδα θα πάει μίνιμουμ για τέσσερις μεταγραφές σε διαφορετικές θέσεις.

Συγκεκριμένα το «τριφύλλι» κινείται για αριστερό μπακ, δύο εξτρέμ και έναν στόπερ, ωστόσο είναι πολύ πιθανό με βάση τις πληροφορίες να γίνουν περισσότερες προσθήκες.

Τα ενδεχόμενα για μεταγραφή επιθετικού

Όπως προκύπτει η πιθανότητα απόκτησης επιθετικού είναι αρκετά σοβαρή, ωστόσο επειδή ο σύλλογος διαθέτει ήδη τρεις φορ θα πρέπει να προκύψει κάποια πώληση.

Δύο είναι τα δεδομένα την υπάρχουσα χρονική περίοδο για να πραγματοποιηθεί κάποια κίνηση για επιθετικό.

Οι «πράσινοι» έχουν αρνηθεί όλες τις προτάσεις που έχουν λάβει για τον Φώτη Ιωαννίδη, με την υψηλότερη να κυμαίνεται στα 25 εκατ. ευρώ. Τα πάντα όμως παραμένουν ανοιχτά, καθώς δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει μεταγενέστερη πρόταση για τον Έλληνα επιθετικό.

Αναφορικά με τους άλλους δύο στράικερ του «τριφυλλιού», τον Άντραζ Σπόραρ και τον Άλεξ Γερεμέγεφ, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.

Για τον Σλοβένο υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ενώ τον Σουηδό «καλοβλέπουν» αρκετές ελληνικές ομάδες. Οι ιθύνοντες του συλλόγου αν έρθει καλή πρόταση θα το σκεφτούν αρκετά σοβαρά για να τους παραχώρησουν.

Επειδή υπάρχει αρκετός δρόμος ακόμα για τα μεταγραφικά, θα αφήσουμε ανοιχτό «παράθυρο» για κάποια πώληση που μπορεί να υπάρξει στο εγγύς μέλλον.