Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παναθηναϊκός: Στις 17 η πρώτη στο Κορωπί για εργομετρικά – Οι πιθανές ημερομηνίες για προετοιμασία

07.06.24 | 12:52

Γράφει: Νίκος Παγκάκης

Αντίστροφη μέτρηση για το θέμα προπονητής στον Παναθηναϊκό. Αντίστροφη μέτρηση όμως και για την προετοιμασία.

Οι «πράσινοι» θέλουν να βάλουν βάσεις ενόψει της νέας σεζόν, στην Αυστρία. Εκεί που δούλεψαν και τις δύο τελευταίες χρονιές. Κύριο μέλημα τους είναι να κλείσουν προπονητικό κέντρο.

Ήδη έχουν γίνει οι ανάλογες επαφές, καθώς προσέχουν για να έχουν στο «τριφύλλι». Έχουν γίνει οι διεργασίες δηλαδή, ώστε να κλειδώσει το προπονητικό κέντρο, καθώς πιέζουν και οι ιδιοκτήτες σε τέτοιες περιπτώσεις, αναφορικά με την pre-season.

Οριστικό είναι ότι δόθηκαν οδηγίες στους παίκτες να δώσουν το παρών στις 17 στο Κορωπί. Όπου για 2-3 ημέρες θα περάσουν εργομετρικά. Κατόπιν θα γίνουν κάποια βελτιωτικά έργα στις εγκαταστάσεις. Αυτό σπρώχνει τον Παναθηναϊκό να αναχωρήσει για αρκετές ημέρες, προκειμένου να δουλέψει άρτια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Monobala.gr στο τριφύλλι προσανατολίζονται να αναχωρήσουν μετά τις 22/6 για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, τυπικές. Εκεί θα παραμείνουν περίπου 15 ημέρες προκειμένου να χτίσουν τον…νέο Παναθηναϊκό.

Θα δώσουν φιλικά παιχνίδια (περιμένουμε να ανακοινωθούν). Και κατόπιν θα επιστρέψουν στη βάση τους, για τις τελευταίες πινελιές στα φιλικά. Πριν τα μεγάλα ραντεβού στις 25 Ιουλίου, για τα προκριματικά του Europa League.