Φωτογραφία: Intime

Δ Όμιλος

Πανιώνιος: Θέλει να «δέσει» Σκαφίδα και Γεμιστό – Οι επόμενοι της λίστας

07.06.24 | 09:12

Γράφει: Μάριος Βλαβιανός

Στον Πανιώνιο κινούνται σε ρυθμούς Super League 2, με τον Ερασιτέχνη να εκδίδει ανακοίνωση, κάνοντας γνωστό πως… τρέχουν οι διαδικασίες για την επανασύσταση της ΠΑΕ.

Παράλληλα με τις ενέργειες αυτές, οι άνθρωποι που θα «τρέξουν» και φέτος την ομάδα, ήδη έχουν προχωρήσει σε έναν σχεδιασμό, που έχει να κάνει με το ρόστερ του Πανιωνίου.

Πριν μερικές ημέρες έγιναν γνωστές οι πρώτες αποχωρήσεις από το «κυανέρυθρο» ρόστερ, με κυριότερη αυτή του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ηλία Ιγνατίδη.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήδη πραγματοποιηθεί και οι πρώτες επαφές, με ορισμένους ποδοσφαιριστές που η διοίκηση επιθυμεί να τους κρατήσει και την επόμενη σεζόν στην Πλατεια.

Πρώτος, είναι ο Δημήτρης Σκαφίδας. Ο «φύλακας-άγγελος» του Πανιωνίου, ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, ο οποίος συζητάει σε καλό κλίμα με τους ανθρώπους της διοίκησης και εκτός απροόπτου υπερασπίζεται και τη νέα σεζόν, τα γκολπόστ του «Ιστορικού».

Επόμενος στη λίστα ανανεώσεων, είναι ο Γιώργος Γεμιστός. Ο 29χρονος επιθετικός ξεχώρισε με το πολυδιάστατο παιχνίδι του, προσφέροντας σε πολλούς τομείς, πέρα από το σκοράρισμα, όπως στη δημιουργία, αλλά και στο πρέσινγκ, που προσπάθησε να εφαρμόσει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Πανιώνιος.

Γεμιστός Πανιώνιος
Φωτογραφία: Intime

Αποτέλεσε από τα βασικά «όπλα» του Κώστα Γεωργιάδη, με τον Έλληνα τεχνικό να τον προτιμά σε πολλά παιχνίδια από τον Ιγνατίδη, λόγω της γενικότερης προσφοράς του. Έτσι, η νέα διοίκηση των «κυανέρυθρων» έφτασε σε συμφωνία και με τον Γεμιστό, διατηρώντας τον, στη Νέα Σμύρνη.

Σκαφίδας και Γεμιστός, κατά πολλούς αποτελούν τους πολυτιμότερους παίκτες, στην πρωταθληματική σεζόν που έκανε ο Πανιώνιος και δικαίως η διοίκηση Ρούπτσιου, θέλει να προχωρήσει στο «δέσιμο» των δυο, στη Νέα Σμύρνη.

Τις επόμενες ημέρες, αναμένεται να γίνουν γνωστές και άλλες κινήσεις ανανέωσης, με ποδοσφαιριστές που προσέφεραν τα μέγιστα, προκειμένου ο «Ιστορικός» να επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες, αλλά και με παίκτες που… άντεξαν αυτά τα τέσσερα χρόνια, στο «μαρτύριο» της συμμετοχής της ομάδας, στη Γ’ Εθνική.

Παράλληλα, στον Πανιώνιο δουλεύουν και το πλάνο μεταγραφικής ενίσχυσης, με τα πρώτα ονόματα που ενδιαφέρουν τους Νεοσμυρνιώτες να έχουν δει το φως της δημοσιότητας.