Πανθρακικός, Στέλιος Ηλιόπουλος Credits: Panthrakikos Fc (Facebook)

Γ' Εθνική

Πανθρακικός: Αποχώρηση Ηλιόπουλου από το τεχνικό τιμ

16.06.24 | 20:01

Tην ολοκλήρωση συνεργασίας με τον γυμναστή Στέλιο Ηλιόπουλο ανακοίνωσε ο Πανθρακικός.

Ο Μεσσήνιος προπονητής φυσικής κατάστασης μετά από χρόνια παραμονής στη Ροδόπη επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα του και οι «πράσινοι» τον ευχαρίστησαν για τη συνεργασία, αναζητώντας τον αντικαταστάτη του στο τεχνικό επιτελείο, για τον κύκλο συνεργατών του Γιώργου Μαραντά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους Θρακιώτες:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού ανακοινώνει πως ολοκληρώνεται η συνεργασία με τον Προπονητή Φυσικής Κατάστασης Στέλιο Ηλιόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στη γενέτειρα του τη Μεσσηνία.

Ο Στέλιος Ηλιόπουλος ξεχώρισε με τη συνέπεια του, την εργατικότητα και τις γνώσεις του πάνω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, αποτελώντας πρότυπο ανθρώπου και συνεργάτη.

Τον ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα προσέφερε στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα στη ζωή του και στην επαγγελματική του πορεία.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του ανέφερε τα εξής: «Έχοντας ζήσει 16 χρόνια στη Θράκη, είδα τον Πανθρακικό να αγωνίζεται από τη Super League μέχρι το Β΄ τοπικό. Η ομάδα έχει μόνο μία θέση που της αξίζει και αυτή είναι η Super League. Η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση και το αποτέλεσμα είναι σίγουρο

Ευτυχώς ή δυστυχώς κλείνει για μένα ένας κύκλος ζωής στην Κομοτηνή, με την ταυτόχρονη επιστροφή μου στη γενέτειρα μου τη Μεσσηνία.

Από πλευράς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη Διοίκηση του Πανθρακικού, που ήταν Κύριοι με όλη τη σημασία της λέξης στη συνεργασία μας, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, το σταφ, το προπονητικό επιτελείο και ιδιαίτερα τον coach Γιώργο Μαραντά, ο οποίος με έφερε στην ομάδα, είχαμε μία άριστη συνεργασία και κοινή χημεία στη φιλοσοφία. Εύχομαι στην οικογένεια του Πανθρακικού τα καλύτερα και να φτάσει η ομάδα και η πόλη εκεί που τους αξίζει.

ΥΓ: Εις το επανιδείν…»