Φωτογραφία: Panthrakikos Fc

Superleague 2

Πανθρακικός: Στην Παναχαϊκή ο Παύλος Σμάλης

31.01.24 | 12:24

Τέλος εποχής για τον Παύλο Σμάλη στον Πανθρακικό, αφού κάνει το βήμα προς τις επαγγελματικές κατηγορίες με προορισμό την Παναχαϊκή.

Ο 20χρονος αμυντικός εξαργύρωσε τις καλές εμφανίσεις του στη Γ΄ Εθνική με τους Θρακιώτες, με την ομάδα της Κομοτηνής να ανακοινώνει την ένταξή του στους Πατρινούς.

Αναλυτικά η ενημέρωση των «πράσινων»:

«Η Διοίκηση του Πανθρακικού αποχαιρετά τον ποδοσφαιριστή Παύλο Σμάλη, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παναχαϊκή και στην Super League 2.
O Παύλος είναι ένα παιδί που με την έλευση του στον Πανθρακικό, παρά το νεαρό της ηλικίας του, αμέσως καθιερώθηκε στο βασικό σχήμα, δούλεψε σκληρά υπό των οδηγιών των προπονητών του Πανθρακικού και βελτιώθηκε σε τέτοιο βαθμό ώστε να τραβήξει το ενδιαφέρον ομάδων υψηλότερων κατηγοριών.
Παράλληλα συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της ομάδας μας στις εθνικές κατηγορίες, στην καθιέρωση στη Γ’ Εθνική και την κατάκτηση τίτλων όλο το προηγούμενο διάστημα.
Ευχόμαστε στον Παύλο να μπορέσει να δείξει την αξία του στη νέα πρόκληση. Η ατομική του βελτίωση που έφερε τη μεταγραφή του στην Παναχαϊκή αποδεικνύει πως ο Πανθρακικός έχει την τεχνογνωσία για τη βελτίωση των νεαρών ποδοσφαιριστών και πως εμπιστεύεται τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν πραγματικά διάθεση για σκληρή δουλειά! Καλή επιτυχία Παύλο!».