Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΟΚ: Κρίσιμες ώρες για Κωνσταντέλια

07.06.24 | 10:38

Με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Γιάννη Κωνσταντέλια, επέστρεψε η Σάλτσμπουργκ, η οποία βάζει… δύσκολα στον «δικέφαλο»!

Πιο συγκεκριμένα, οι Αυστριακοί προσφέρουν στον ΠΑΟΚ το ποσό των 17,5 εκ. ευρώ και ένα ποσοστό της τάξης του 17,5 – 18% επί των δικαιωμάτων του 21χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος από την πλευρά του έχει εδώ και καιρό προφορικά συμφωνήσει με τους «Ταύρους» για συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 8 εκ. ευρώ!

Δεν «ανεβαίνουν» άλλο οι «Ταύροι»

Ιδανικά, ο ΠΑΟΚ θα ήθελε η πρόταση της Σάλτσμπουργκ να φτάνει τα 20 εκ ευρώ, όμως οι Αυστριακοί ήταν ξεκάθαροι: «Δεν πρόκειται να κάνουμε καλύτερη πρόταση, αυτή είναι η καλύτερη που θα έχετε».

Έτσι, το μπαλάκι βρίσκεται ξανά πλέον στο τερέν του ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται άμεσα να δώσει μία απάντηση στη Σάλτσμπουργκ για το αν αποδέχεται ή όχι την πρότασή της για τον πιο ταλαντούχο και ποιοτικότερο Έλληνα ποδοσφαιριστή που έχουν βγάλει ποτέ οι «ασπρόμαυρες» ακαδημίες!

Αποφασίζει ο Ιβάν Σαββίδης

Ο τελευταίος λόγος στην όλη υπόθεση, όπως ισχύει και για όλα τα θέματα του ΠΑΟΚ, ανήκει φυσικά στον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ισχυρός άντρας του «δικεφάλου» είναι απόλυτα ενημερωμένος για όλες τις πτυχές του θέματος και αναμένεται να πάρει άμεσα την οριστική απόφασή του, αφού πρώτα μιλήσει με τον ίδιο τον Γιάννη Κωνσταντέλια και ενδεχομένως με τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Βάσει πάντως του χαρακτήρα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του πως λειτούργησε σε ανάλογες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν (βλέπε Τζόλης, Γιαννούλης), εφόσον ο Ιβάν Σαββίδης αντιληφθεί πως  ο Κωνσταντέλιας σκέφτεται μόνο τη Σάλτσμπουργκ, θα ανάψει το τελικό «πράσινο φως».