Φωτογραφία: Intime

ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ: «Πρέσινγκ» της Φλαμένγκο για Μάρκος Αντόνιο -Δημοσιεύματα από Βραζιλία και Ιταλία

24.01.24 | 15:17

Το έντονο ενδιαφέρον της Φλαμένγκο φαίνεται να έχει προσελκύσει ο Μάρκος Αντόνιο του ΠΑΟΚ.

Τις προηγούμενες ημέρες, δημοσίευμα από την Βραζιλία έκανε λόγο για έντονο «πρέσινγκ» της Φλαμένγκο για τον παίκτη. Μάλιστα, υπογράμμιζε πως οι συζητήσεις είναι ανοιχτές από το 2022. Μεταξύ άλλων, αναφερόταν πως πρόκειται για προσωπική επιλογή του Τίτε!

Ένα άλλο δημοσίευμα, αυτήν τη φορά από τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σκίρα, γράφει πως ο σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 23χρονο μέσο, χωρίς όμως περαιτέρω λεπτομέρειες.

Ο ρόλος της Λάτσιο στην υπόθεση και πώς επηρεάζεται ο ΠΑΟΚ

Οι συμπατριώτες του Μάρκος Αντόνιο παραθέτουν επιπλέον λεπτομέρειες αναφορικά με τις απαιτήσεις της Λάτσιο, δεδομένου πως ο βραχύσωμος χαφ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ ως δανεικός από την ιταλική ομάδα.

Όπως τονίζουν, «η Λάτσιο χρειάζεται ρευστό και δεν θέλει να τον παραχωρήσει στην ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο ως δανεικό. Οι διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει, αλλά ο σύλλογος συνεχίζει να παρακολουθεί την κατάσταση και η Λάτσιο ζητά 7 εκατομμύρια ευρώ».

Στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν τις εξελίξεις, αλλά δεν δείχνουν να αγχώνονται ιδιαίτερα, καθώς ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής δείχνει να απολαμβάνει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη.