ΦΑΜΠΙΑΝΟ, ΑΡΗΣ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Παραμένει το «χάσμα» ανάμεσα σε Άρη και Φαμπιάνο

07.06.24 | 21:08

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Κι ενώ οι μέρες περνούν, η διαφορά παραμένει ανάμεσα σε Άρη και Φαμπιάνο Λέισμαν όσον αφορά στην πρόταση επέκτασης της συνεργασίας που έχει καταθέσει η ΠΑΕ.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποτέλεσε ένα από τα βασικά κομμάτια της ομάδας της Θεσσαλονίκης την τελευταία τριετία. Στη λογική αυτή η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, με τη σύμφωνη γνώμη και του Άκη Μάντζιου, επιδίωξαν να τον διατηρήσουνε για άλλα τόσα χρόνια στο ρόστερ.

Η πρόταση στον Φαμπιάνο αφορούσε εκτός από επεκταση τριών χρόνων αφορούσε και αυξημένες απολαβές. Η διαφορά που φάνηκε να τους χωρίζει από νωρίς δείχνει να παραμένει ακόμη και σήμερα, με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό να έχει επιστρέψει στην πατρίδα του χωρίς να έχει απαντήσει.

Ουσιαστικά ο Φαμπιάνο δείχνει να μην βιάζεται θέλοντας να εξετάσει και ότι άλλο μπορεί να προκύψει μέσα στο επόμενο διάστημα στα χέρια του. Μία λογική που σε πρώτο χρόνο δείχνει να τον απομακρύνει από τον Άρη, με τον Μάντζιο να καλείται να ψαξεί τον αντικαταστάτη του. Σε μία θέση όπου θα υπάρχουν οι Γιάκουμπ Μπράμπτες, Φραν Βέλεθ και Λίντσεϊ Ρόουζ, ενώ εκτός του Φαμπιάνο δεν υπολογίζεται και ο Γιώργος Δεληζήσης, που έχει αποφασίσει να κρεμάσει τη φανέλα του και να βρεθεί σε άλλο πόστο στην ΠΑΕ.

Αυτό σημαίνει πως ενδεχομένως να γίνει και κάποια ακόμη κίνηση κεντρικού αμυντικού. Κι όσο για τον Φαμπιάνο, δείχνει να θέλει ένα πολυετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιο με υψηλότερες απολαβές δεδομένου πως θα είναι και το τελευταίο της ποδοσφαιρικής του καριέρας.