Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

ΠΑΣ Γιάννινα: Αργούν οι εξελίξεις στην ομάδα

10.06.24 | 17:02

Πριν λίγες εβδομάδες τα αδέλφια Χριστοβασίλη ανακοίνωσαν πως δεν υπήρξαν προτάσεις για τον ΠΑΣ Γιάννινα και πως θα ξεκινούσε η προετοιμασία για την επόμενη σεζόν της ομάδας στην Superleague 2 αλλά ακόμη κάτι τέτοιο δεν έχουμε δει.

Έχει περάσει αρκετός καιρός και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ο νέος τεχνικός της ομάδας, ο οποίος ωστόσο όλα δείχνουν πως θα είναι ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος που κάθισε στον πάγκο της ομάδας ως υπηρεσιακός για τα τελευταία δύο ματς της σεζόν.

Όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι, ούτε εκεί υπάρχουν εξελίξεις, με τα αδέλφια να έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στο μπάτζετ της ερχόμενης σεζόν που λογικά, εκτός απροόπτου, δεν θα είναι μεγάλο.

Μια πηγή εσόδων για την ομάδα είναι η πώληση παικτών από το υπάρχον ρόστερ. Έχουν ακουστεί φήμες για κάποιους ποδοσφαιριστές αλλά ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποια πώληση. Το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν κάποιες ώστε να μπουν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου.

Όταν ανακοινωθεί και επίσημα ο νέος τεχνικός της ομάδας τότε θα αρχίσουν και οι εργασίες για τη δόμηση του ρόστερ και θα μάθουμε ως έναν βαθμό το στόχο της επόμενης σεζόν.