Δόξα Δράμας, Δημήτρης Περσίδης Φωτογραφία: Fc Doxa Dramas

Γ' Εθνική

Περσίδης στο monobala: «Ζεστή η κίνηση Καλλινικίδη για τη Δόξα, θα διευκολύνουμε»

08.05.24 | 23:30

Στο monobala.gr μίλησε ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας, Δημήτρης Περσίδης, για το ενδιαφέρον για τα διοικητικά που προέκυψε από την οικογένεια Καλλινικίδη. Αναλυτικά όσα ανέφερε: «Έγινε συνάντηση στα γραφεία, περίπου μια ώρα, η πρώτη δια ζώσης, μετά από κάποιες τηλεφωνικές επαφές. Υπήρξαν εκπρόσωποι της κίνησης Καλλινικίδη και από εμάς εκτός από εμένα ήταν οι Πιταράκης, Πατσιούρας, Σταϊκίδης, Κεσκίνογλου, Κράλλη και Παναγιωτίδης. Ήταν συνάντηση κατά βάση για ενημέρωση, λεπτομέρειες για οικονομικά και διοικητικά.

Περισσότερα θα προκύψουν στη γενική συνέλευση, στις 15 του μήνα. Υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά τους, είναι ζεστοί. Υπήρξε καλό κλίμα, συναίνεσης και από τις δυο πλευρές, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Με καλή συνεργασία, που υπάρχει, όλα θα πάνε καλά».

«Το μόνο επίσημο ενδιαφέρον»

Από τους υποψήφιους για εμπλοκή, υπήρξε ένας εκπρόσωπος της οικογένειας Καλλινικίδη, ο Γιάννης (αδερφός των Άγγελου και Λευτέρη, ο πατέρας του… έτερου Λευτέρη, που αναμένεται να αναλάβει την προεδρία), δυο συνεργάτες τους (ο ένας μέλος παλιότερων διοικήσεων) και μια λογίστρια. Δεν έγινε συζήτηση για το αν συνεχίσει κάποιος από το τωρινό Δ.Σ. και στο νέο σχήμα, ενώ δεν έδειξαν να αποθαρρύνθηκαν οι ενδιαφερόμενοι από το «άνοιγμα» και τις τρέχουσες υποχρεώσεις που εκκρεμούν.

Για να συνεχίσει ο Δημήτρης Περσίδης: «Απ’ ότι μας μεταφέρθηκε, στόχος του Άγγελου Καλλινικίδη είναι η Δόξα να βρεθεί ψηλά. Ως τώρα η συγκεκριμένη κίνηση είναι το μόνο επίσημο και εκδηλωμένο ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει κάτι άλλο, κάτι υπαρκτό, μόνο φιλολογικά, αν ακούγεται οτιδήποτε. Εμείς δεν αποκλείουμε κανέναν. Ότι χρειαστούν θα τους βοηθήσουμε, θα διευκολύνουμε για το συμφέρον της ομάδας. Έγινε αναφορά σε υποχρεώσεις της Δόξας, πώς θα καλυφθούν τα τρέχοντα έξοδα και εκκρεμότητες.

Λεπτομέρειες για το αγωνιστικό δεν υπήρξαν, αλλά δε φεύγει κανείς παίκτης από τη δική μας διοίκηση, θα είναι θέμα της επόμενης. Φαντάζομαι ότι θα έχουν εκπρόσωπο για να μιλήσει στη συνέλευση, βέβαια δεν ειπώθηκε ανοιχτά, αλλά ένα από τα θέματά της θα είναι η επόμενη μέρα και οι προτάσεις ενδιαφερόμενων».