Δημήτριος Αδαμόπουλος

Β Όμιλος

Πιερικός: Πένθος για τον χαμό του Δημήτριου Αδαμόπουλου

09.06.24 | 19:54

Θλίψη στον Πιερικό μετά τον θάνατο του πρώην μέλους Διοικητικών Συμβουλίων του συλλόγου, Δημήτριου Αδαμόπουλου.

Η ομάδα της Κατερίνης με ανακοίνωσή της έκανε γνωστή την είδηση και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της στους οικείους του Αδαμόπουλου.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση του Πιερικού

«Με βαθύτατη οδύνη και ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορηθήκαμε σήμερα την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μας ανθρώπου, φίλου και πρώην μέλους Διοικητικών Συμβουλίων του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 1961, Δημητρίου Αδαμόπουλου.

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1961, ο Πρόεδρος και όλη η ΠΙΕΡΙΚΗ οικογένεια εκφράζουν τα ειλικρινή, θερμά και βαθύτατα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Χριστίνα και στους δυο γιους του, τον Θάνο και τον Γιώργο.

Ο εκλιπών, αγαπητός Δημήτρης υπήρξε ένθερμος, ακούραστος εργάτης και εξαίρετος χαρακτήρας αφήνοντας το στίγμα του στον ΠΙΕΡΙΚΟ μας, στην ομάδα μας και στην Κατερίνη που αγάπησε και τίμησε καθώς και στην κοινωνία της Πιερίας.

Θα μείνει για πάντα στην ιστορία του συλλόγου μας. Ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους οικείους του».