Γκουστάβο Πογιέτ Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Πογιέτ στο monobala.gr: «Εύχομαι να πάει καλά ο Αλόνσο στον Παναθηναϊκό και να πετύχει στο έργο του»

11.06.24 | 12:45

Γράφει: Θέμης Τόγιας

Υπήρξαν συμπαίκτες για λίγο στην Εθνική Ουρουγουάης.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ φόρεσε την φανέλα της «Σελέστε» από το 1993-2000, ο Ντιέγκο Αλόνσο από το 1999-2001, ο πρώτος αποχώρησε πρόσφατα από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας, ο δεύτερος ανέλαβε πριν από ένα 24ωρο τον Παναθηναϊκό.

Το monobala.gr επικοινώνησε με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό, Γκουστάβο Πογιέτ, από τον οποίο ζήτησε την άποψή του για την επιλογή του 49χρονου συμπατριώτη του να έρθει στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό.

Για το αν γνωρίζει κάτι περισσότερο να μας πει σχετικά με το νέο προπονητή του «τριφυλλιού», για το αν πιστεύει πώς μπορεί να ανταπεξέλθει στη νέα πρόκληση που έχει μπροστά του.

Ο 56χρονος Πογιέτ δεν θέλησε να πει πολλά πράγματα, ίσως και λόγω των όσων προηγήθηκαν με την ΕΠΟ και τον τρόπο που αποχώρησε από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η πρώτη του αντίδραση ήταν: «Ίσως δεν είναι σωστό να μιλήσω εγώ για τη δουλειά του Ντιέγκο», ωστόσο, του ζητήσαμε να κάνει ένα σχόλιο για την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό:

«Αυτό που έχω να ευχηθώ στον Ντιέγκο είναι καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Εύχομαι πραγματικά να τα πάει καλά και να πετύχει το έργο του στον Παναθηναϊκό. Σας ευχαριστώ και πάλι.»