Φωτογραφία: Eurokinissi

Γ Όμιλος

Ποινή σε Αλέξη Κούγια και ΠΑΣ Κόρινθος

31.05.24 | 15:54

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να τιμωρήσει τον Αλέξη Κούγια και τον ΠΑΣ Κόρινθος για τα όσα συναίβησαν στον αγώνα κόντρα στον Παναργειακό για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο γνωστός ποινικολόγος τιμωρήθηκε με απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για 15 ημέρες, ενώ στο σωματείο επέβαλλε χρηματική ποινή 500 ευρώ.

Ακόμη, απάλλαξε τον Αλέξη Κούγια από τη παράβαση του άρθρου 11 παρ.7 ΠΚ/ΕΠΟ και απειλεί τον σύλλογο με χρηματικό πρόστιμο ύψους 1.667 ευρώ σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευση εισόδου του γνωστού ποινικολόγου.

Αναλυτικά η αποφάσεις της ΕΠΟ:

«Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση.

Επιβάλλει σε βάρος του Αλέξιου Κούγια, αξιωματούχου (προέδρου) του σωματείου ΠΑΣ Κόρινθος, την πειθαρχική ποινή της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτηρίων για χρονικό διάστημα 15 ημερών (εξύβριση θεατών από αξιωματούχο μη αγωνιστικού χώρου).
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «ΠΑΣ Κόρινθος» χρηματική ποινή 500 ευρώ.
Απαλλάσσει τον Αλέξιο Κούγια από την παράβαση του άρθρου 11 παρ. 7 ΠΚ/ΕΠΟ (παραβίαση ποινής απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο) και το σωματείο «ΠΑΣ Κόρινθος» για την αντικειμενική του ευθύνη.
Απειλεί σε βάρος του σωματείου χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στο χώρο των αποδυτήριων για 15 ημέρες, που επιβλήθηκε σε βάρος του Αλέξιου Κούγια.

(αγώνας της 16.03.2024, ΠΑΣ Κόρινθος-Παναργειακός, για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας)».