Ατρόμητος

Προπονητής από ξένο πρωτάθλημα στη λίστα του Ατρόμητου

14.05.24 | 20:23

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Σε συζητήσεις με προπονητές βρίσκονται στον Ατρόμητο, μετά και από το τέλος της συνεργασίας της ομάδας του Περιστερίου με τον Σάσα Ιλιτς, ο οποίος συνεχίζει στη Ρωσία και τη Νίζνι Νόβγκοροντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr στην ΠΑΕ έχουν δημιουργήσει μια μικρή λίστα που απαρτίζεται από τρεις υποψήφιους τεχνικούς.

Συγκεκριμένα στη λίστα των «κυανολεύκων», βρίσκεται προπονητής από ξένο πρωτάθλημα, ενώ «παίζει» επίσης το όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, που αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό, αλλά και ενός άλλου τεχνικού από ομάδα της Super League.

Στην ΠΑΕ ψάχνουν την καλύτερη λύση, το συντομότερο δυνατών, καθώς έχει μείνει πίσω ο σχεδιασμός της επόμενης περιόδου, τόσο στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης, όσο και στο θέμα των ανανεώσεων.

Μάλιστα το δεύτερο ζήτημα αποτελεί μεγάλο «πονοκέφαλο», καθώς υπάρχουν πολλά συμβόλαια που λήγουν από ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την πρώτη ομάδα.

Δεν αγοράζει άλλη ΠΑΕ ο Γ. Σπανός

Σύμφωνα με πληροφορίες του monobala.gr, από τον σύλλογο του Περιστερίου διαψεύδουν τα σενάρια που ήθελαν τον ιδιοκτήτη της ομάδας Γιώργο Σπανό να αγοράζει άλλη ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον Ιωνικό.