Ο Μάσιμο Ντονάτι Credits: Instagram/massimodonati_official

Superleague 2

«Πρόταση της Athens Kallithea στον Μάσιμο Ντονάτι»

08.06.24 | 20:13

Η Athens Kallithea ψάχνει τον προπονητή που θα την καθοδηγήσει στην Stoiximan Super League, με ιταλικά μέσα να μεταδίδουν επίσημη πρόταση στον Μάσιμο Ντονάτι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «tuttoc.com» η αθηναϊκή ομάδα προσέγγισε τον έμπειρο τεχνικό, με σκοπό να αναλάβει τον σύλλογο.

Μετά και την εξέλιξη αυτή η απομάκρυνση του Αλέκου Βοσνιάδη από την Athens Kallithea μοιάζει αρκετά πιθανή, με τον 44χρονο Ντονάτι να βρίσκεται προ των πυλών.

Όσα αναφέρει το δημοσίευμα

«Η σπουδαία σεζόν της Λενιάγκο Σάλους τράβηξε πολλά βλέμματα πάνω στον Μάσιμο Ντονάτι, ο οποίος είναι ένας από τους πιο περιζήτητους προπονητές της αγοράς.

Η Βερόνα το σκέφτηκε πριν επιλέξει τον Ζανέτι, η Πίζα τον θεώρησε ως εναλλακτική του Φίλιπο Ιντζάγκι, αλλά το μέλλον του θα μπορούσε να είναι στο εξωτερικό.

Ο προπονητής έχει λάβει επίσης μια πολύ σημαντική πρόταση σε οικονομικό επίπεδο από την Athens Kallithea, έναν νέο σύλλογο στην ελληνική κορυφαία κατηγορία, με αρχηγό τον Τεντ Φιλιπάκο και προφανώς σκέφτεται αρκετά για την απόφαση που πρέπει να πάρει».