Παρελθόν αποτελεί από τη Ρόδο ο Έλληνας παίκτης Φωτογραφία: Intime

Γ' Εθνική

Ρόδος: Τίτλοι τέλους για Νικολόπουλο μετά από πέντε χρόνια

08.06.24 | 12:19

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής του υπάρχοντος ρόστερ του Α.Σ. Ρόδος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο. Πρόκειται για τον ακραίο οπισθοφύλακα και εκ των αρχηγών των «πρασίνων» Ντίνο Νικολόπουλο.

Ο Ντίνος Νικολόπουλος επισημοποίηση τους… τίτλους τέλους με τον Α.Σ. Ρόδος με ανάρτηση στο προσωπικό προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας τα ακόλουθα:

Αναλυτικά η  ανακοίνωση του:

«Μετά από 5 χρόνια πορείας μου με την Ρόδο την Ελαφάρα ήρθε η στιγμή να δηλώσω με μεγάλη μου λύπη και εγώ την αποχώρηση μου από τον σύλλογο.

Πέρασα παρά πολυ όμορφες στιγμές που μόνο αυτές κρατώ. Ηταν τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο αυτής τα ομάδας και εύχομαι να βρεθεί μέσα από την καρδιά μου άσπρη μέρα στις δύσκολες στιγμές που περνάει αυτές τις μέρες η ομάδα.

Θέλω μέσα από τν καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο που πραγματικά αγαπάει αυτήν την ομάδα! Την Κακιά Σκάλα που πραγματικά ότι και να συνέβαινε στην ομάδα ήταν πάντα εκεί να βοηθήσει όσο μπορούσε! Ολους τους προπονητές που πέρασαν και συνεργάστηκα στην Ρόδο, όπως και τη διοίκηση της ομάδας! Δεν θα πω αντίο αλλά εύχομαι να ξανά συνεργαστούμε υπό άλλες και όμορφες συνθήκες”.