Φωτογραφία: Χ/Real Madrid C.F.

Ισπανία

Σάλος στην Ισπανία με διαρροή ηχητικού των διαιτητών από το Ρεάλ – Αλμερία (vid)

23.01.24 | 13:20

Η διαρροή ηχητικού μεταξύ VAR και διαιτητή στον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Αλμερία έχει προκαλέσει έντονη συζήτηση στην Ισπανία.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Μαδριλένοι νίκησαν με 3-2 την ομάδα από την Ανδαλουσία με τον δημοσιογράφο, Ζεράρ Ρομέρο, να δημοσιοποιεί το ηχητικό της συζήτησης μεταξύ των δυο διαιτητών για την φάση του 86’.

Στην εν λόγω φάση και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 2-2, ο Πόζο ζητάει κόκκινη στον Βινίσιους για αγκωνιά του Βραζιλιάνου στο πρόσωπο.

Το ηχητικό

VAR: «Πιθανή παράβαση στην επίθεση, θέλω να το δω. Λίγο πιο πίσω. Θέλω να το δω».

Διαιτητής: «Για μένα τίποτα, μονομαχία μεταξύ των δύο. Διαμαρτύρεται για το πρόσωπό του, αλλά δεν μπορώ να το δω από εδώ. Δεν βλέπω κάτι»

VAR: «Ναι, με τον ώμο του, όταν τον κουνάει τον χτυπάει, τον χτυπάει στο πρόσωπο, εντάξει»;

Διαιτητής: «Περίμενε ένα λεπτό»

VAR: «Πάμε ζωντανά»

Διαιτητής: «Κοιτάζουν να δουν εάν υπήρξε χτύπημα».

VAR: «Ζητάει συγγνώμη, στο εξηγεί»

Διαιτητής: «Πρέπει να προσέξω τον έναν πάνω. Εσύ πρέπει να το δεις, ομάδα. Είναι πίσω μου».

Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, από το ηχητικό φαίνεται πως ο VAR δεν θεωρεί ότι υπάρχει παράβαση για κόκκινη κάρτα και για αυτόν τον λόγο, απλά αναφέρει το συμβάν και δεν στέλνει τον διαιτητή στο μόνιτορ για να δει την φάση.

«Πρόσωπο – πολύ πρόσωπο»

 Από την πλευρά της η Αλμερία ανέβασε τους τόνους «ποστάροντας» φωτογραφία με σώμα ποδοσφαιριστή, του οποίου το κεφάλι ειναι κοκκινισμένο και την φράση: “Πρόσωπο – πολύ πρόσωπο”