Τρόπαιο Super League Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Σίγουρα απονομή τροπαίου στον πρωταθλητή την Κυριακή

18.05.24 | 15:23

Αντίστροφα μετράνε οι φίλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για το αυριανό (19/5, 20:00) μεγάλο βράδυ, κατά τη διάρκεια του οποίου θα κριθεί το ποιος εκ των δύο «δικεφάλων» θα στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24!

Τα σενάρια, δύο. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ κερδίζει τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και επιστρέφει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από πέντε χρόνια το πρώτο και ο «δικέφαλος» του Βορρά «στραβοπατάει» στο Χαριλάου και η ΑΕΚ πανηγυρίζει το… repeat, εφόσον φυσικά κερδίσει τη Λαμία στη Νέα Φιλαδέλφεια, το δεύτερο.

Σε κάθε περίπτωση ωστόσο, οι ποδοσφαιριστές του Πρωταθλητή Ελλάδας θα σηκώσουν στον αέρα το… τιμημένο!

Η πρόθεση της Super League…

Το πως ακριβώς θα συμβεί αυτό, δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ή τουλάχιστον οι άνθρωποι της Super League δεν ανοίγουν τα «χαρτιά» τους. Θα υπάρχουν δύο τρόπαια, ένα στην Τούμπα στην οποία θα πανηγυρίσει ο ΠΑΟΚ και ο κόσμος του σε περίπτωση «διπλού» εις βάρος του Άρη και ένα στην OPAP Arena;

Θα βρίσκεται το… πρωτότυπο τρόπαιο σε ένα από τα δύο γήπεδα ή στα γραφεία της Λίγκας και θα μεταφερθεί με πτήση γραμμής σε αυτό που θα υπάρχει… πάρτι; Μικρή σημασία έχει.

Το σίγουρο είναι πως είτε οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είτε αυτοί της ΑΕΚ, θα έχουν την δυνατότητα (και την ευτυχία) να αγγίξουν και να σηκώσουν την «κούπα» του Πρωταθλητή, την ώρα που δίπλα τους θα βρίσκονται χιλιάδες φίλαθλοι τους!

… και του Μηνά Λυσάνδρου

Στο μεταξύ, όπως προκύπτει, ο πρόεδρος της Λίγκας, Μηνάς Λυσάνδρου, έχει τη διάθεση να βρεθεί είτε στην Τούμπα είτε στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το τέλος των δύο αναμετρήσεων, προκειμένου να παραδώσει ο ίδιος το τρόπαιο στους Πρωταθλητές!

Εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατό, τότε θα εξουσιοδοτήσει κάποιο άλλο μέλος του διοικητικού συμβουλίου, το οποίο εφόσον ο ΠΑΟΚ στεφθεί Πρωταθλητής θα μπορούσε να είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης, όπως συνέβη και στην «ασπρόμαυρη» φιέστα στις 21 Απριλίου 2019.