ΚΑΛΕΝΣ Πηγή Φωτογραφίας: Intime

ΑΕΚ

«Στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν ο Κάλενς»

13.05.24 | 22:31

Συνεχίζεται το… σίριαλ με τον Αλεξάντερ Κάλενς και την υπόθεση παραμονής ή όχι του Περουβιανού στην ΑΕΚ.

Πριν από μερικές ημέρες, είχε δει το φως της δημοσιότητας, ρεπορτάζ από την Ισπανία που αποκάλυπτε την πρόθεση της Χιρόνα να αναζητήσει… αγοραστή για τον Κάλενς, ή ακόμα και να προχωρήσει στον τερματισμό της συνεργασίας της, με τον διεθνή αμυντικό.

Παράλληλα, τόνιζαν πως ο 32χρονος στόπερ βρίσκεται στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα, ωστόσο το θέμα θα ξεκαθαρίσει μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Σε νέο ρεπορτάζ, αυτή τη φορά από το Περού, και συγκεκριμένα από το topmercato.com, γίνεται αναφορά στην παρουσία του Κάλενς, στο Copa America, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ τονίζονται και τα δεδομένα για το μέλλον της ποδοσφαιρικής του, καριέρας.

Συγκεκριμένα, γράφεται πως: «ο Κάλενς συνιστά ένα σημαντικό αμυντικό όπλο για την ΑΕΚ του Αλμέιδα που επιδιώκει την παρουσία του στην Αθηναίους και την επόμενη σεζόν», ενώ τονίζεται πως «η Χιρόνα δεν ενδιαφέρεται, πλέον, για τον παίκτη και επιδιώκει την πώλησή του ή τη λύση του συμβολαίου του».

Τέλος. υπογραμμίζεται πως «το καλύτερο δυνατό σενάριο για την ΑΕΚ είναι η λύση του συμβολαίου του παίκτη για να μπορεί να έχει τον Κάλενς ελεύθερο χωρίς να χρειάζεται να πηληρώσει τη μεταγραφή, αν και και αν χρειαστεί θα το κάνει και αυτό».