Τα γραφεία της ΕΠΟ Φωτογραφία: INTIME

ΕΠΟ

Στις 15/2 η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ για ορισμό δικαστών

30.01.24 | 21:40

Τη διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης στις 15 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 13:00, σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης, αποφάσισε η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το θέμα της Γ.Σ. θα είναι η συμπλήρωση κενών θέσεων στα δικαιοδοτικά όργανα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Συγκεκριμένα, θα επικυρωθεί, λόγω των παραιτήσεων που υπήρξαν, ο ορισμός τακτικών δικαστών στην Επιτροπή Δεοντολογίας, στο Διαιτητικό Δικαστήριο και στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Η δυσλειτουργία που προέκυψε στην ΕΠΟ από τα κενά που είχαν δημιουργηθεί

Το τελευταίο διάστημα, λόγω των παραιτήσεων παρατηρούνταν δυσλειτουργία, όπως καταγγέλθηκε από δικηγόρους σε πρόσφατη συνεδρίαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου, όπου επίσης καταγγέλθηκε από δικηγόρο ποδοσφαιριστών ότι η κλήση προς την Αναγέννηση Καρδίτσας αντί σταλεί από τις υπηρεσίες της ΕΠΟ στην ΠΑΕ, εστάλη στον Ερασιτέχνη.

Η έκτακτη Γ.Σ., που επρόκειτο να γίνει για το θέμα των οφειλών της ΕΠΟ στις ΕΠΣ και τούμπαλιν δεν θα γίνει και το θέμα θα επιλυθει στην τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου.

Ωστόσο, αναμένεται η διεξαγωγή μια άτυπης Γ.Σ., κατά την οποία θα συζητηθούν οι υποβληθείσες προτάσεις (ΕΠΣ Μακεδονίας, ΕΠΣ Αθηνών, ΕΠΣ Ευβοίας κ.α.), ώστε να υπάρξει συμφωνία που θα εγκριθεί στην τακτική Γενική Συνέλευση.