Στολτίδης: «Η Δόξα Δράμας παραμένει όρθια, η ουσία είναι το αποτέλεσμα» (vid) Φωτογραφία: FC Doxa Dramas (Facebook)

Α Όμιλος

Στολτίδης: «Πάση θυσία νίκη με Χανιώτη»

01.02.24 | 14:39

Με δηλώσεις στα social media της Δόξας Δράμας, ο Ιεροκλής Στολτίδης αναφέρθηκε στην πρόσφατη ισοπαλία με τη Νίκη Ευκαρπίας, κάνοντας λόγο για «άλλους παράγοντες» και για την ανάγκη για τρίποντο κόντρα στη Χανιώτη.

Ο Κοζανίτης τεχνικός των «Μαυραετών» ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας, που ακολουθεί εντός και εκτός: «Είναι σημαντικό για εμάς που έρχονται και μας βοηθούν,  που βλέπουν τα παιχνίδια και βλέπουν και τι γίνεται στα παιχνίδια. Γιατί νομίζουμε κάποιες ώρες ότι είμαστε και εμείς τρελοί».

Αναλυτικά οι αναφορές του Ιεροκλή Στολτίδη:

«Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος»

Για την πρόσφατη ισοπαλία με τη Νίκη Ευκαρπίας: «Είχαμε πολύ καλή εικόνα σε όλη τη διάρκεια. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, κατά διαστήματα κάναμε ωραία πράγματα στο γήπεδο. Προηγηθήκαμε στο σκορ, κάναμε αρκετές φάσεις για να πετύχουμε και δεύτερο και τρίτο γκολ. Δεν τα καταφέραμε και στο τέλος προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το σκορ. Κι όμως, σε μια ανύποπτη φάση στο τέλος του παιχνιδιού, πάλι από πέναλτι, δεχθήκαμε ένα γκολ και αφήσαμε άλλους δύο πόντους. Η εικόνα ενός αγώνα εξαρτάται από πολλά πράγματα. Από τον αντίπαλό, από το γήπεδο που παίζεις και άλλα. Παίζαμε σε ένα πλαστικό γήπεδο και εδώ μπορούσαμε να ξεδιπλώσουμε τις αρετές μας, τόσο του κάθε παίκτη ξεχωριστά, όσο και όλης της ομάδας. Ήταν και ένα κρισιμο παιχνίδι και ήρθαμε με την προϋπόθεση να το παλέψουμε και να το κερδίσουμε. Μπήκαμε με αυτή τη προϋπόθεση,  είχαμε την αυτοπεποίθηση που χρειαζόταν, την οποία δεν είχαμε στο πρώτο ημίχρονο του προηγούμενου παιχνιδιού, ενώ στο δεύτερο ήμασταν πάρα πολύ καλοί.  Μπήκαμε από το πρώτο πολύ καλά, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

«Και από άλλους παράγοντες…»

Για τη συνέχεια στη δύσκολη προσπάθεια σωτηρίας, όπου προς το παρόν μειονεκτούν βαθμολογικά οι «Μαυραετοί»: «Προφανώς δεν έχει κριθεί κάτι, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, με τη Χανιώτη στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και αισιόδοξος από την εικόνα των παιδιών. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν κρίνονται μόνο από εμάς, αλλά και από άλλους παράγοντες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς, και είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στην ομάδα και στους εαυτούς μας, θα το κάνουμε».

«Σημαντικό που βλέπουν τι γίνεται στα παιχνίδια»

Τέλος, για τη στήριξη των φιλάθλων της Δόξας: «Θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε από την Δράμα, αλλά και αυτούς που ήταν από Θεσσαλονίκη, και μας βοήθησαν πολύ καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι σημαντικό για εμάς που έρχονται και μας βοηθούν,  που βλέπουν τα παιχνίδια και βλέπουν και τι γίνεται στα παιχνίδια. Γιατί, νομίζουμε κάποιες ώρες ότι είμαστε και εμείς τρελοί. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας, θέλουμε πολύ περισσότερους στο επόμενο παιχνίδι στην έδρα μας. Και θα πω αυτό που είπα μέσα στα αποδυτήρια με τα παιδιά. Δεν ξέρω αν θα πέσουμε ή θα σωθούμε,  αλλά θα δώσουμε όλο μας το είναι. Και αν πέσουμε, θα πέσουμε περήφανοι και σαν μάγκες».