Μιχαήλιδης Πηγή: Eurokinissi

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Συγκλονιστικός Μιχαηλίδης: «Είναι τα 40 του πατέρα μου – Του υποσχέθηκα την κούπα» (video)

20.05.24 | 11:44

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης συγκλόνισε με τις δηλώσεις του, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, το 4ο στην ιστορία του «δικεφάλου» του βορρά.

Ο νεαρός στόπερ, που αποβλήθηκε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Άρη, εμφανώς συγκινημένος, αφιέρωσε τον τίτλο στον εκλιπόντα πατέρα του, στον οποίο υποσχέθηκε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο Μιχαηλίδης τόνισε ότι εκπλήρωσε ένα προσωπικό του όνειρο.Αναλυτικά:

Για τα συναισθήματά του: «Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που παίζω, δεν άλλαξε κάτι για εμένα, ήμουν συγκεντρωμένος, είχα αυτό το κάτι και έδειξα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω στα δύσκολα. Πιστεύω ότι το έκανα καλά, άδικη η κόκκινη, γιατί η πρώτη δεν ήταν. Άξιζε να μπει ο Κούλιε, γιατί έκανε καταπληκτική χρονιά. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα, ένα γκολ μας έβαλαν, που μπαίνει μία φορά στο τόσο, κλασικά συμβαίνουν αυτά σε εμάς.»

Για το αν είναι παιδικό όνειρο: «Σίγουρα είναι όνειρο, πέρασαν χρόνια για να ζήσω κάτι τέτοιο»

Για το αν το αφιερώνει κάπου: «Πέρασα δύσκολα αυτόν τον καιρό με τον χαμό του πατέρα μου, το αφιερώνω σε αυτόν, ήταν μεγάλη και δύσκολη μέρα, γιατί σήμερα είναι τα 40 του μπαμπά, το αφιερώνω σε εκείνον.»

Για το πώς νιώθει για το γεγονός ότι παιδιά των ακαδημιών πρωταγωνιστούν στην πρώτη ομάδα:«Δείχνει πολλά για τις ακαδημίες, σημαίνει πολλά, δουλεύονται σωστά τα παιδιά. Φαίνεται απ’ το γεγονός ότι ανεβαίνουν πολλά στην πρώτη ομάδα και πρωταγωνιστούν. Για το σημερινό πρωτάθλημα είχα υποσχεθεί στον πρόεδρο και τον πατέρα μου, που είχα πάει την Πέμπτη, ότι θα του το φέρω και θα τον κάνω χαρούμενο. Πιστεύω τα κατάφερα.»