Δημήτρης Γιάννουλης Φωτογραφία: Eurokinissi

Διεθνή

Τα δεδομένα για το μέλλον του Δημήτρη Γιαννούλη – Αποφασίζει τις επόμενες μέρες

18.06.24 | 20:00

Γράφει: Βασίλης Ποντικός

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα του φετινού καλοκαιριού με πολλές ομάδες να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνιζόταν με τη φανέλα της Νόριτς από τον Ιανουάριο του 2021 έχει μείνει ελεύθερος και «ψάχνει» τον επόμενο προορισμό του, με ομάδες τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό να ενδιαφέρονται να το εντάξουν στο δυναμικό τους.

Δεν γνωρίζει για την Άουγκσμπουργκ –  Αποφασίζει μετά τις διακοπές

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν σενάρια από την Γερμανία για ενδιαφέρον της Άουγκσμπουργκ για τον Έλληνα παίκτη. Ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του monobala.gr ο Δημήτρης Γιαννούλης φέρεται να μην έχει γνώση για κάποια πρόταση ή ενδιαφέρον από τον γερμανικό σύλλογο.

Παράλληλα, ο ίδιος βρίσκεται σε περίοδο διακοπών και έχει πάρει την απόφαση να ασχοληθεί με τον επόμενο σταθμό της καριέρα του μόλις επιστρέψει.

Επιπρόσθετα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 28χρόνος δεν αποκλείει την επιστροφή του στην χώρα μας, όμως ο ίδιος θα ήθελε να εξαντλήσει τα περιθώρια για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό. Ωστόσο, όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, αφού και η προοπτική της χώρας μας δεν τον αφήνει αδιάφορο, ίσα-ίσα που παίζει… δυνατά στο μυαλό του.

Υπενθυμίζεται ότι για τον Ελληνα παίκτη φέρεται να έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους ελληνικές ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός η ΑΕΚ αλλά και ο ΠΑΟΚ.