ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Τα συγχαρητήρια του Κ.Μητσοτάκη στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου (vid)

20.05.24 | 12:45

Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου της Stoiximan Super League έδωσε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στους οπαδούς του Άρη που στεναχωρήθηκαν με την ήττα από το «δικέφαλο» του Βορρά λέγοντάς τους πως θα έχουν μία ακόμη ευκαιρία (σ.σ. στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό), ενώ επίσης αναφέρθηκε και στα μέτρα κατά της οπαδικής βίας.

Η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Για τους λίγους ή περισσοτέρους δυσαρεστημένους Θεσσαλονικείς υπάρχει ακόμα μία ευκαιρία και στον τελικό, να φέρετε και το Κύπελλο στον Λευκό Πύργο.

Αισθάνομαι προσωπικά δικαιωμένος για το γεγονός ότι οι δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες πήραμε κι αφορούσαν τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος φαίνεται τελικά να δικαιώθηκαν από τις εξελίξεις.

Θυμάστε, αναγκαστήκαμε να κλείσουμε τα γήπεδα για δύο μήνες έως ότου τοποθετηθούν κάμερες, να δρομολογηθεί η λύση του ηλεκτρικού εισιτηρίου, να αυτοματοποιηθούν οι ποινές για κάθε είδους παράβαση.

Και παρότι είχαμε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική, κι αυτό προφανώς μπορεί πάντα να αυξάνει τα πάθη, η συνολική εικόνα των γηπέδων από τότε που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με φιλάθλους, αλλά και στα playoffs, είναι μία εικόνα που προσομοιάζει περισσότερο με ευρωπαϊκά γήπεδα.

Πιστεύω ότι και στο ποδόσφαιρο σταδιακά γινόμαστε Ευρώπη.»