Τέλος οι μεταγραφές στη χειμερινή περίοδο για τον Ολυμπιακό του Κάρλος Καρβαλιάλ / Φωτογραφία: Intime

Ολυμπιακός

Τέλος οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό -Δεν προχώρησε του Ράντονιτς

27.01.24 | 21:33

Η περίπτωση του Νεμάνια Ράντονιτς δεν προχώρησε στον Ολυμπιακό, ο οποίος ενημέρωσε επίσημα ότι οι μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου έλαβαν τέλος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν γνωστό ότι δεν θα προχωρήσουν σε άλλες προσθήκες στο ρόστερ τους, αναφέροντας χαρακτητριστικά: «Το καλοκαίρι ξανά. Οτιδήποτε γράφεται, πλέον, δεν μας αφορά».

Αυτό σημαίνει ότι τόσο η περίπτωση του Ράντονιτς όσο και του Γκαστόν Ερνάντες έμειναν… στον πάγο, επομένως ο Ολυμπιακός θα μείνει στις έξι μεταγραφές, δηλαδή στους Ναβάρο, Ζέλσον, Όρτα, Τσικίνιο, Κάρμο και Άμπι.

Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε στα… τερτίπια της Sαν Λορέντσο για Εντάντες

Υπενθυμίζεται ότι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού αποφάσισαν να μην προχωρήσουν με την περίπτωση του Γκαστόν Ερνάντες, έπειτα από τα «παιχνίδια» της Σαν Λορέντσο.

Η ομάδα της Αργεντινής άλλαζε συνεχώς τις λεπτομέρειες και τους όρους της συμφωνίας και δεδομένου ότι στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ έχουν προστεθεί ήδη δύο στόπερ (Κάρμο, Αμπέι), οι Πειραιώτες έκαναν πίσω στην περίπτωση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Πάντως ο παίκτης ήθελε πολύ να έρθει στον Ολυμπιακό, κάτι που είχε εκφράσει και στη διοίκηση της Σαν Λορέντσο το προηγούμενο διάστημα.

Δεν βρέθηκε λύση με την Τορίνο για τον Ράντονιτς

Όσον αφορά την υπόθεση του Ράντονιτς, ο Ολυμπιακός προσπάθησε να προχωρήσει την υπόθεσή του και να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό επίσης.

Ο Σέρβος εξτρέμ, που είναι επιλογή του Κάρλος Καρβαλιάλ, θα αποτελούσε ακόμη μια ποιοτική προσθήκη στα άκρα των Πειραιωτών, αλλά δεν υπήρξε συμφωνία με την Τορίνο.