Φωτογραφία: Intime

Παναιτωλικός

Τέλος Τσιγγάρας και Μαλής από τον Παναιτωλικό

14.05.24 | 20:29

Ο Παναιτωλικός προχώρησε και επίσημα στην γνωστοποίηση ότι δύο δικά του παιδιά οι ποδοσφαιριστές Άγγελος Τσιγγάρας και ο Αλέξανδρος Μαλής δεν θα συνεχίσουνε να βρίσκονται στο ρόστερ του.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, οι δύο ποδοσφαιριστές αποφάσισαν να δοκιμάσουν την «τύχη» τους, σε πρωτάθλημα του εξωτερικού. Αυτή ήταν η απάντηση που έδωσαν αμφότεροι προς τη διοίκηση της ΠΑΕ στην κρούση που προχώρησε στο πρόσωπό τους με δεδομένο ότι ολοκληρώνονταν τα συμβόλαιά τους μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η λογική που ακολούθησε η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός στους Τσιγγάρα και Μαλή ήταν ανάλογη με αυτή στον Γιώργο Λιάβα. Με μία διερευνητική κρούση προ διαστήματος για να έχει γνώση και τις δικές τους προθέσεις.

Κι αν ο Λιάβας αποφάσισε να αποδεχτεί την παραμονή του στην ομάδα του Αγρινίου Τσιγγάρας και Μαλής έδειξαν να θέλουνε να δοκιμάσουνε τη τύχη τους εκτός συνόρων. Να γυρίσουνε ουσιαστικά σελίδα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα όπως φάνηκε ακόμη και στη τελευταία νύξη στο πρόσωπό τους.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: