ΓΑΣ Αναγέννηση Άρτας

Β Όμιλος

Θεοδοσιάδης: «Σε κακή μέρα ο διαιτητής, ηθικοί νικητές οι παίκτες του Πιερικού»

30.01.24 | 16:06

Για την ισοπαλία με τη Ζάκυνθο (0-0), που αφήνει τον Πιερικό στο -9 από την κορυφή και το Σβορώνο, μίλησε στα social media της ομάδας ο Νίκος Θεοδοσιάδης.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε οτι οι Κατερινιώτες μπορούσαν να φύγουν με το διπλό από τα Επτάνησα, εξέφρασε τα παράπονά του για τη διαιτησία, ενώ πρόσθεσε οτι βλέπει αλλαγή από τη μέρα που ήρθε, προς το καλύτερο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Δε μου αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Θεωρώ οτι ο άνθρωπος είχε μια κακή μέρα και θα μείνω εκεί. Εμένα με ενδιαφέρει το αγωνιστικό και αυτό που είδα στο αγωνιστικό μου άρεσε. Είδα μια ομάδα που πάλεψε μέχρι το 95΄ για τη νίκη και νομίζω οτι στις λεπτομέρειες δε πήραμε τη νίκη. Αυτό έχει να κάνει με τον κακό αγωνιστικό χώρο, με τον άνεμο, είχε πάρα πολύ αέρα και φυσικά έχει να κάνει και με το διαιτητή. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, αυτοί είναι οι ηθικοί νικητές του παιχνιδιού, αλλά σημασία έχει οτι φύγαμε με ένα πόντο και όχι με τρεις. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, εγώ είμαι τρεις εβδομάδες, πάμε για τέταρτη στην ομάδα. Βλέπω αλλαγή, ένταση, ενέργεια και είναι αυτό που μου αρέσει. Τα άλλα όλα είναι θέμα χρόνου. Θα κάνουμε οτι απαιτεί η ιστορία αυτού του συλλόγου, για να φέρουμε τον Πιερικό στην άλλη κατηγορία».