Νίκος Μεσολόγγης - Θύελλα Ραφήνας Credits: Facebook/Nikos Mesologis

Γ Όμιλος

Θύελλα Ραφήνας: Το «αντίο» του Νίκου Μεσολόγγη (pic)

07.06.24 | 10:33

Τέλος εποχής στη Θύελλα Ραφήνας, με το Νίκο Μεσολόγγη να αποχωρεί από τη θέση του προπονητή μετά από μία 6ετία γεμάτη επιτυχίες.

Ο έμπειρος τεχνικός βρισκόταν στην ομάδα της Ραφήνας από το 2018 και μεγαλύτερη επιτυχία του ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής το 2020/21, ενώ τη φετινή σεζόν την οδήγησε στην τρίτη θέση του Γ’ ομίλου.

Με ανάρτηση του στα social media ο Νίκος Μεσολόγγης ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν σε αυτή την πορεία και τους ευχήθηκε ότι καλύτερο για τη συνέχεια.

Απομένει η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας για την επισημοποίηση του τέλους της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ένα μεγάλο και συναρπαστικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Μετά από έξι συνεχόμενες περιόδους στην Θύελλα Ραφήνας (κάτι που αποτελεί ρεκόρ σε ομάδα Γ’ Εθνικής και ιδίως σε ομάδες της Αττικής για έναν προπονητή) ήρθε η ώρα του αποχωρισμού. Σε αυτά τα έξι χρόνια η ομάδα άλλαξε επίπεδο, τόσο αγωνιστικά όσο και στην νοοτροπία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος 2020-2021, καθώς και την πορεία πρωταθλητισμού στις χρονιές που ακολούθησαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, την διοίκηση τόσο για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω την ομάδα σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή για τον σύλλογο όσο και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, τους φιλάθλους, τους δημοσιογράφους, τους συνεργάτες μου προπονητές, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές και σε κάποιους εκεί ψηλά που πιστεύω ότι τους κάναμε υπερήφανους. Τέλος να ευχαριστήσω τους πρωταγωνιστές και τους κύριους εκφραστές αυτής της επιτυχημένης πορείας που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια, τους ποδοσφαιριστές μου. Εύχομαι από καρδιάς ανάλογες και ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στον σύλλογο για την συνέχεια.
Σας ευχαριστώ για όλα!»