Τι ανέφεραν Μπαλτάκος και Μάνταλος στην κοπή βασιλόπιτας της ΕΠΣ Καβάλας (pics) Ο Τάκης Μπαλτάκος με τους Γιώργο Πριονίδη (πρόεδρος ΕΠΣ Καβάλας) και Σάββα Μιχαηλίδη (Δήμαρχος Νέστου και συνάμα πρόεδρος του Νέστου Χρυσούπολης)-Φωτογραφίες epskavalas.gr

ΕΠΟ

Παρουσία Μπαλτάκου και Μάνταλου η κοπή πίτας της ΕΠΣ Καβάλας – Συναισθηματικά φορτισμένος ο αρχιδιαιτητής

03.02.24 | 23:11

Σε μία λαμπρή και επιτυχημένη εκδήλωση, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκου, και πλήθος εκπροσώπων του αθλητικού, πολιτικού, κοινωνικού και εκκλησιαστικού βίου, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Χρυσούπολης η κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας της ΕΠΣ Καβάλας. 

Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από ανθρώπους που προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν στο καβαλιώτικο ποδόσφαιρο, οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για μια χρονιά με υγεία και ποδόσφαιρο, το οποίο θα αναδεικνύει το ταλέντο και το «ευ αγωνίζεσθαι».

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν παράγοντες, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και άνθρωποι που υπηρέτησαν με περίσσιο ζήλο το ποδόσφαιρο της περιοχής, αφήνοντας το στίγμα τους ανεξίτηλο.


Στο βήμα βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καβάλας, Γιώργος Πριονίδης και ο δήμαρχος Νέστου, Σάββας Μιχαηλίδης, ο οποίος είναι και πρόεδρος στον Νέστο Χρυσούπολης. Μεταξύ άλλων, παρέστησαν ο γενικός διευθυντής ακαδημιών του ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ο πρώην υπουργός, Νίκος Παναγιωτόπουλος κ.α.


Ο Τάκης Μπαλτάκος, στη σύντομη ομιλία του στο βήμα, στάθηκε στην αναγκαιότητα για υποδομές στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, την ανάγκη αξιοποίησης ταλέντων, ενώ έκρινε ως σημαντικό το να μη χαθεί ο ρομαντισμός και η θέληση των παραγόντων για καλύτερες μέρες. Επίσης, προανήγγειλε μεγαλύτερη στήριξη οικονομικά τη νέα σεζόν στα ερασιτεχνικά σωματεία.


Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος, συναισθηματικά φορτισμένος από τα τελευταία γεγονότα, τόνισε ότι η βράβευσή του είναι κάτι που τον στηρίζει ψυχολογικά τη δεδομένη χρονική στιγμή. Επίσης, ο ίδιος έκανε ειδική μνεία στην παρουσία του Καβαλιώτη ρέφερι, Παναγιώτη Τσιάρα.

Παράλληλα, όπως και ο Τάκης Μπαλτάκος, τόνισαν από κοινού ότι πρέπει να στηριχθεί περισσότερο η διαιτησία και έκαναν αναφορά στο νομοσχέδιο για την οπαδική βία.