Δευτέρα οι ανακοινώσεις - Φωτογραφία Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Τη Δευτέρα (29/1) οι ανακοινώσεις Βρούτση για τα γήπεδα – Ποια θα μείνουν κλειστά

28.01.24 | 10:50

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννη Βρούτσης γνωστοποίησε ότι τη Δευτέρα 29/1 θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμά σχετικά με το… λουκέτο που έχει μπει στις εξέδρες των γηπέδων της Super League.

Παράλληλα, τόνισε οτι μόνο με κινητό θα γίνεται η ταυτοποίηση των οπαδών στις εισόδους των θυρών.

Ο κ. Βρούτσης μιλώντας στην κρατική τηλεόραση είπε ότι οι ομάδες που δεν συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα θα συνεχίσουν στο… κεκλεισμένων των θυρών :  «Αύριο θα ανακοινώσω το χρονοδιάγραμμα που θα αρχίσουν να λειτουργούν οι κάμερες. Αν εκείνη την ημερομηνία πάει η αστυνομία και δει οτι δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουμε πει, τότε το επόμενο ματς θα είναι κεκλεισμένων των θυρών».

Σχετικά με το σύστημα ταυτοποίησης των φιλάθλων ανέφερε: «Η αστυνομία δεν μπορεί να ελέγχει εισιτήρια και ταυτότητες. Με την βοήθεια του κινητού θα γίνεται διασταύρωση ταυτότητας και εισιτηρίου. Όποιος δεν έχει κινητό δεν θα μπαίνει στο γήπεδο».

Παράλληλα είπε οτι νεαροί φίλαθλοι κάτω των 15 ετών θα προσέρχονται στα γήπεδα συνοδεία γονέων

Μια λέσχη για κάθε ΠΑΕ

Παράλληλα ο κ. Βρούτσης ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης να κλείσουν οι σύνδεσμοι, αλλά ότι: «Θα υπάρχει μόνο μία λέσχη που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και θα αναβαθμίσουμε τις λέσχες. Θα γίνουν σύμμαχοι της ΠΑΕ και της Πολιτείας και θα λειτουργούν για το καλό του αθλητισμού»