Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

«Τραμπζονσπόρ για Μουκουντί – Από αυτό το ποσό συζητά η ΑΕΚ»

16.06.24 | 23:38

Στο μέλλον του Αρόλντ Μουκουντί αναφέρεται το «Africa Foot United», το οποίο αναφέρει πως η Τραμπζονσπόρ έχει βάλει στο στόχαστρό της, τον στόπερ της ΑΕΚ, δίνοντας συνέχεια, στα ρεπορτάζ που θέλουν τους Τούρκους να εξετάζουν τον διεθνή στόπερ.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει, πως η τουρκική ομάδα έχει καταθέσει στην «Ένωση» πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Μουκουντί.

Ωστόσο, όπως τονίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι διατεθειμένοι να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αν δεν καλυφθούν πλήρως τα οικονομικά τους «θέλω», τα οποία κυμαίνονται πάνω από τα 5-6 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως για τον διεθνή Καμερουνέζο κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ, διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης η πρώην ομάδα του, η Σεντ Ετιέν, στοιχείο που ασφαλώς και θα παίξει ρόλο, στην όποια πρόταση φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πραγματικοτητα το ποσο που αξιωνει η ΑΕΚ για να τον παραχωρησει ειναι αρκετα μεγαλυτερο σε σχεση με αυτο που αναφερεται στο δημοσιευμα.