Τσιόδρας Ανακοίνωση

Γ Όμιλος

Τσιόδρας: «Χρέος μου να ευχαριστήσω όσους συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων του Παναργειακού»

04.05.24 | 19:15

Ο Σταύρος Τσιόδρας δημιούργησε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με τη βοήθεια όλων των ανθρώπων γύρω από την ομάδα, που οδήγησε τον Παναργειακό στην επάνοδο στην Super League 2, μετά από 27 χρόνια.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Άργους ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην άκρως επιτυχημένη φετινή πορεία του Παναργειακού, που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του νταμπλ, καθώς εκτός από το πρωτάθλημα στον Γ’ όμιλο της Γ’ Εθνικής κατέκτησε και το Κύπελλο Αργολίδας.

Με ανακοίνωσή του ο κ. Τσιόδρας ευχαρίστησε τόσο μέλη του τεχνικού τιμ, τους παίκτες, αλλά και όλα τα διοικητικά πρόσωπα της περιοχής και τους χορηγούς της ομάδας.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση του Σταύρου Τσιόδρα:

«Κλείνοντας μια επιτυχημένη χρονιά για την ομάδα μας, τον Παναργειακό μας, ο οποίος αφού στέφθηκε πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής , πετυχαίνοντας έτσι την άνοδο του στην Super League 2 και κατακτώντας παράλληλα και το Κύπελλο Αργολίδας, θεωρώ χρέος και υποχρέωσή μου, να ευχαριστήσω όλους όσους, είτε με την οικονομική βοήθειά τους είτε με την θεσμική τους ιδιότητα, είτε με την ενεργό συμμετοχή τους, είτε τέλος με την παρουσία τους συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Απευθύνω θερμές ευχαριστίες με αγάπη, σεβασμό και εκτίμηση :
-Στα άξια και ικανά στελέχη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα οποία, προσέφεραν αγόγγυστα την σπουδαία βοήθεια τους, ο καθένας από το δικό του πόστο.
-Στον πολύπειρο προπονητή της ομάδας μας Γιώργο Βαζάκα, τους βοηθούς του, τους φυσικοθεραπευτές και τους φροντιστές για την εξαιρετική και αποτελεσματική δουλειά τους.
-Σε όλους τους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ομάδα την περίοδο 2023-2024. Χωρίς την δική τους προσπάθεια και συμβολή τίποτα δεν θα είχε επιτευχθεί.
-Στον Αντιπερειφεριάρχη Αργολίδας κ.Ιώαννη Μαντζούνη για την βοήθειά του όποτε του ζητήθηκε.
-Στην παρούσα Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο Άργους-Μυκηνών κ.Ιωάννη Μαλτέζο, καθώς και στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Σωτήρη Δαμάλα, για την μέχρι τώρα βοήθεια και διευκολύνσεις που μας παρείχαν , ευελπιστώντας σε μία αγαστή συνεργασία και στο μέλλον.
-Στην προηγούμενη Δημοτική Αρχή , τόσο προσωπικά στον τ. Δήμαρχο κ. Δημήτρη Καμπόσο, όσο και στους εκάστοτε προέδρους των πρώην Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Μέριμνας & Αθλητισμού, η οποία από την αρχή της προσπάθειάς μας ήταν παρούσα, προσφέροντας όποια βοήθεια τους ζητήθηκε.
-Στους μέγα χορηγούς την εταιρεία υλικά οικοδομών “ ΑΦΟΙ ΚΟΥΤΑΒΑΚΗ Ο.Ε.” , την εταιρεία εμπόριο-διανομή φρούτων λαχανικών “FASOULIS FRUITS’’, και την εταιρεία καφέ “L’ANTICO CAFFE’’ του Κωνσταντίνου Κουρτέλη.
-Η βοήθεια και το ευχαριστώ πηγαίνει και σε όλες τις επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Άργους-Μυκηνών οι οποίες παρότι διανύουμε δύσκολες εποχές, προσέφεραν μεγάλη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων μας, καταλαμβάνοντας διαφημιστικό χώρο στο γήπεδο.
-Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και προσωπικά Ταξίαρχο Διευθυντή αυτής κ. Ευάγγελο Πιπέρη, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή της Δ/νσης Αστυνομίας Αργολίδας κ.Λαθούρη Κωνσταντίνο, την Αστυνομικό Υποδιευθυντή, Διοικητή Α.Τ. Άργους-Μυκηνών κ.Αρετή Δεμοίρου για τον άψογο σχεδιασμό.
και εφαρμογή των μέτρων τάξεως όλη την ποδοσφαιρική σεζόν.
-Στην ΕΠΣ Αργολίδας για την -καθ’ ύλη αρμοδιότητά της- συνεργασία την σεζόν που τελείωσε.
-Σε όσους επιστημονικούς συνεργάτες προσέφεραν αδαπάνως, τις γνώσεις τους και τον ιατρικό εξοπλισμό τους, ειδικότερα στον μικροβιολόγο κέντρο του κ.Νίκου Παπανικολάου,στον ορθοπεδικό κ.Γιώργο Πανοβράκο, τους φαρμακοποιούς κ.κ.Αναγνωστόπουλο Πέτρο και Αποστολόπουλο Μιλτιάδη.
-Σε όλο το προσωπικό του Δήμου Άργους-Μυκηνών που είναι επιφορτισμένο με την συντήρηση και φροντίδα, των χρησιμοποιούμενων από την ομάδα μας εγκαταστάσεων και γηπέδων .
Άφησα για το τέλος (όχι τελευταίο) το σπουδαιότερο κομμάτι κάθε υγιούς αθλητικού οργανισμού, τους φιλάθλους μας!
Χωρίς εσάς δεν υπάρχει μέλλον, προοπτική και στόχοι .
Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας και την πολιτισμένη συμπεριφορά σας στις κερκίδες του ιστορικού ΔΑΚ Άργους και σας καλώ όλους και όλες, την επόμενη χρονιά να γεμίζετε ασφυκτικά κάθε Κυριακή το γήπεδο για το καλό της ομάδας μας, της πόλης μας, του νομού και γενικότερα του Αθλητισμού.
Τελειώνοντας θα ήθελα να απευθύνω το μεγαλύτερο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για την στήριξη της όλη την χρονιά που μας πέρασε.
Ο Παναργειακός ενώνει, δεν διαιρεί.”
Ο πρόεδρος
Σταύρος Τσιόδρας»