Γιώργος Τυριακίδης, Βέροια Φωτογραφία: Intime

Superleague 2

Τυριακίδης: «Δεν εξαρτάται μόνο από εμάς η τύχη της Καρδίτσας»

17.05.24 | 23:35

Για την τελευταία αγωνιστική, όπου η Αναγέννηση Καρδίτσας οφείλει να κερδίσει εντός τον ΠΑΟΚ Β και να περιμένει απώλεια του Καμπανιακού με τον Ηρακλή, μίλησε ο τεχνικός των Θεσσαλών, Γιώργος Τυριακίδης.

Ο Σκυδραίος προπονητής των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε και στη νίκη με τον Αιολικό, στην κάμερα του «Αction24».

Αναλυτικά οι δηλώσεις Τυριακίδη: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για εμάς, είναι οριακό. Έμεινε ένα παιχνίδι ακόμα. Δεν εξαρτάται η τύχη της ομάδας μας μόνο από εμάς. Παρακολουθούσαμε και ακούγαμε συνέχεια και το άλλο ματς, είχαμε μπει σε αυτή τη διαδικασία μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για εμάς έχει σημασία μόνο ότι κερδίσαμε. Το αν κάναμε καλή εμφάνιση είναι σίγουρα σημαντικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι οτι πήραμε τους τρεις βαθμούς κάτω από πολύ μεγάλη πίεση και πολύ μεγάλο άγχος. Είναι μια δύσκολη διαδικασία, δυστυχώς τη βιώνουμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

«Δώρο από Ηρακλή»

Για να καταλήξει ο προπονητής της ΑΣΑ: «Μέχρι την τελευταία αγωνιστική υπάρχει ελπίδα. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και το τελευταίο ματς στην έδρα μας και θα περιμένουμε… δώρο από τον Ηρακλή, για να μείνουμε στην κατηγορία.Εμείς κοιτάμε να κερδίσουμε, να τελειώσουμε και το τελευταίο αγώνα νικηφόρα και από εκεί και πέρα θα δούμε τι έχουμε κάνει. Δεν είναι καιρός για προβληματισμό και δικαιολογίες. Το τι κάναμε καλά και τι δε κάναμε, σημασία έχει οτι η ομάδα είναι σε αυτή τη δύσκολη θέση. Είναι μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Από τη στιγμή που έχουμε ελπίδες μαθηματικά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό, μένει ένα ματς για εμάς και τους αντιπάλους μας».