Βέροια: Ανακοινώθηκαν Βασίλης Πέλκας και Κώστας Ισαακίδης Φωτογραφία: Veria Nfc (Facebook)

Α Όμιλος

Βέροια: Ανακοινώθηκαν Βασίλης Πέλκας και Κώστας Ισαακίδης

02.02.24 | 10:31

Προσθήκες αναβάθμισης με… πινελιές ποιότητας για τη Βέροια, που δείχνει αποφασισμένη έμπρακτα να το… παλέψει μέχρις εσχάτων για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Στην ομάδα της Ημαθίας γυρνούν δυο παλιοί γνώριμοι, οι μέσοι Βασίλης Πέλκας και Κώστας Ισαακίδης, που ήταν συμπαίκτες φέτος στη Super League 2 με τον Απόλλωνα Πόντου.

«Κωνσταντίνος Ισαακίδης και Βασίλειος Πελκας τα τελευταία αποκτήματα της ομάδας μας από Απολλων πόντου (β εθνική)» επισημαίνει η λακωνική ανακοίνωση από τη «Βασίλισσα» του Βορρά στα social media.

10+1 προσθήκες, περιμένοντας τον Μόζες Αμό

Ως τώρα στην ομάδα του Γιάννη Πολλαετίδη στο «παζάρι» του χειμώνα εντάχθηκαν οι Ιωαννίδης (τερματοφύλακας), Γιαννόπουλος, Μπάλλας, Μπλέτσας, Ζούρκος, Πανταζέλος, Φασίδης, Γανόπουλος, με τις μεταγραφές να φτάνουν τις 11, μόλις πατήσει στη Βέροια και ο «καπαρωμένος», Μόζες Αμό, νεαρός Γκανέζος εξτρέμ (από την ιστορική ομάδα τονίζεται οτι έχει διευθετηθεί κάθε λεπτομέρεια).

Ο 24χρονος Βασίλης Πέλκας, που απασχόλησε και άλλες ομάδες, πέρυσι συνεργάστηκε με τον Πολλαετίδη στον Αλμωπό Αριδαίας, ενώ νωρίτερα ο Γιαννιτσιώτης κεντρικός μέσος ακόμα έπαιξε σε Τρίκαλα, Ηρακλή, ΑΣ Γιαννιτσά, Εθνικό Γιαννιτσών, αλλά και στην Κ20 της Βέροιας.

Ο 20χρονος Ισαακίδης θα δώσει λύσεις στη θέση του «εξαριού», με το Βεροιώτη «κόφτη» να επιστρέφει μετά από σχεδόν μισό χρόνο, έχοντας θητεύσει νωρίτερα σε Κ19 Ξάνθης και ΠΑΟΚ Κουλούρας.