Πανσερραϊκός Φωτογραφίες: Panserraikos Fc

Πανσερραϊκός

Βραβεύτηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Σπυρόπουλο

16.05.24 | 11:42

Σε μια όμορφη εκδήλωση που έλαβε χώρα στην αίθουσα «Κων/νος Καραμανλής» της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών χθες, ο Αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σπυρόπουλος βράβευσε την ομάδα του Πανσερραϊκού για τη φετινή πετυχημένη πορεία της.

Εκτός από την ιστορική 7η θέση, υπήρξε ο συνδυασμός και η σύμπτωση του εορτασμού των 60 χρόνων από την ίδρυση των «ερυθρόλευκων».

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Παρουσία Δημάρχου και παλαιμάχων

Στην εκδήλωση παρέστησαν η Δήμαρχος της πόλης, Βαρβάρα Μητλιάγκα, φορείς και παλαίμαχοι των Σερραίων που άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορική ομάδα, όπως οι Αϊβαζίδης, Ηλιάδης, Τσιρίκας, Πάντσιος, Σαββίδης, Δημητρίου, Αναστασιάδης.

Δώρο φανέλα με υπογραφές παικτών – Συμβολική βράβευση διοίκησης

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος βράβευσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Τάσο Καζία για την προσφορά του στον Πανσερραϊκό, βραβεύοντας στο πρόσωπό του όλη τη διοίκηση για την προσπάθεια που καταβλήθηκε όλα αυτά τα χρόνια, ενώ ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ του έδωσε ως δώρο μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο που λέει "ΠΕΡΙΘΕΡΕΙΑ KE Περιφερειακ "novibet"

Εκπροσώπηση και από ακαδημίες

Από πλευράς των παικτών παρέστησαν στη βράβευση οι Δεληγιαννίδης, Παπαβασιλείου, Οικονόμου, Μασκανάκης, Μαυρόπουλος, Παπαδημητρίου, όπως και παίκτες από την ομάδα Κ19. Παράλληλα, παρόντες ήταν ο Διευθυντής της ακαδημίας Σάκης Αναστασιάδης και ο Συντονιστής του προγράμματος ανάπτυξης Σάββας Κωφίδης.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ξεχωριστή βράβευση υπήρχε και για τον προπονητή Πάμπλο Γκαρσία, ωστόσο ο Ουρουγουανός δεν μπόρεσε να δώσει ο ίδιος το παρών, αλλά χειροκροτήθηκε από την αίθουσα για την προσφορά του στον Πανσερραϊκό.

Μπορεί να είναι εικόνα 11 άτομα, εξέδρα και κείμενο

«Ατραξιόν» ο Λεοντόκαρδος και τα «φώτα» στο γήπεδο

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και το Οβάλ Γραφείο

Στο τέλος οι παίκτες μοίρασαν αυτόγραφα, βγήκαν φωτογραφίες, με τη μασκότ της ομάδας, τον Λεοντόκαρδο, να κλέβει την παράσταση.

Κεντρικό θέμα συζήτησης βεβαίως ήταν το Δημοτικό γήπεδο Σερρών, με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να τονίζουν πως τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις σε συνεργασία όλων.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο