Ταουσιάνης Πηγή: Intime

Χανιά

Ξεκαθαρίζει για Ταουσιάνη στα Χανιά – Τα δεδομένα για τη νέα σεζόν

15.05.24 | 20:18

Τα Χανιά μετρούν αντίστροφα για το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου, έχοντας πραγματοποιήσει μια σπουδαία χρονιά, στο Β’ όμιλο της Super League 2.

Οι Κρητικοί πάλεψαν μέχρι το φινάλε της διαδικασίας των πλέι οφ, με την Καλλιθέα, για την ομάδα που έπαιρνε τον τίτλο και το εισιτήριο της ανόδου, στη Super League.

Ωστόσο, πλέον και μαθηματικά, τα Χανιά έχασαν το… τρένο για την πρώτη κατηγορία, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ήδη ξεκινήσει τις πρώτες κινήσεις, για το σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Προτεραιότητα ο Ταουσιάνης

Προτεραιότητα φυσικά, αποτελεί η περίπτωση του προπονητή της ομάδας, Αντώνη Ταουσιάνη, του οποίου το έργο κρίνεται απολύτως επιτυχημένο.

Ο Έλληνας τεχνικός ωστόσο, ακόμα δεν έχει κάνει γνωστές, τις προθέσεις του, για τη νέα σεζόν, με τις δυο πλευρές να αναμένεται να καθίσουν στο τραπέζι, για να συζητήσουν και να τεθούν επί τάπητος, όλα τα ζητήματα.

Όπως προκύπτει, τα Χανιά έχουν σκοπό να εμφανιστούν ανταγωνιστικά και την νέα σεζόν, στη Super League 2 και εφόσον παρουσιαστούν οι συνθήκες, να διεκδικήσουν ξανά, την άνοδο στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου.