Φωτογραφία: Intime

Εθνική Ομάδα

Παπαδόπουλος: «Πολλές επιτυχίες η Εθνική με αυτούς τους παίκτες – Αξίζαμε να είμαστε στο Euro»

08.06.24 | 11:37

Η στεναχώρια του αποκλεισμού της Εθνικής ομάδας από το Euro 2024 παραμένει ακόμη και δύσκολα θα ξεχαστεί.

Στο φιλικό της Παρασκευής (7/6) με τη Γερμανία η εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος απέναντι στην «οικοδέσποινα» του τουρνουά ήταν τέτοια που κανείς μα κανείς δεν μπορεί εύκολα να χωνέψει ότι η Ελλάδα θα είναι απούσα από το σπουδαίο αυτό τουρνουά (14/6 – 14/7).

Ένας από αυτούς είναι και ο υπηρεσιακός ομοσπονδιακός προπονητής της «γαλανόλευκης», Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά τη φιλική ήττα από τα «πάντσερ» με 2-1, στάθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός και το αν αυτή η Εθνική ομάδα άξιζε να βρίσκετε στην τελική φάση του Euro:

«Το είπα και το πιστεύω και το πίστευα από πριν. Ότι ένα παιχνίδι (σ.σ. με Γεωργία) δεν είναι δυνατό να ισοπεδώσει όλη αυτή την προσπάθεια που έγινε και την εικόνα της ομάδας. Οι παίκτες το απέδειξαν και σήμερα, ότι άξιζαν να βρίσκονται στο Euro.

Μας στεναχωρεί πολύ αυτή η εικόνα, διότι δεν είμαστε στη διοργάνωση», είπε μετά από σχετική ερώτηση ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Για το τεστ με τη Γερμανία σχολίασε:  «Στο πρώτο μέρος είχαμε αρκετές τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ειδικά σε τέτοια ματς, με τέτοιους αντιπάλους, πρέπει να σκοράρεις στις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται.

Το πλάνο μας δούλεψε εξαιρετικά και στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και γενικά σε όλο το παιχνίδι. Στο τέλος θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί για να πάρουμε έστω την ισοπαλία, σταθήκαμε άτυχοι.

Κατά τη γνώμη μου αξίζαμε να νικήσουμε σήμερα. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν προσφέρει πολλά στην Εθνική, αξίζουν πολλά περισσότερο και είναι σίγουρο ότι η Εθνική θα έχει επιτυχίες με αυτούς τους παίκτες».