Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: Νέα κρούση σε Φαμπιάνο και η… τελική διορία

19.06.24 | 16:06

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Πριν ακόμη τελειώσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις ήταν ξεκάθαρη η επιθυμία της ΠΑΕ Άρης για την παραμονή του Φαμπιάνο Λέισμαν και τη νέα σεζόν, κάτι που επιβεβαιώθηκε τις τελευταίες ώρες.

Πιο συγκεκριμένα με αφορμή και την παρουσία του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού στην Θεσσαλονίκη υπήρξε νέα επαφή μαζί του, απευθείας από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αντικείμενο της συζήτησης των δύο πλευρών ήταν οι χρηματικές απολαβές στο νέο συμβόλαιο του 32χρονου στόπερ στο νέο συμβόλαιο χρονικής διάρκειας 2+1 χρόνων. Η διάθεση που φαίνεται να μειώνει την απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές όλο αυτό το διάστημα. Αυτό που απομένει να φανεί είναι αν ο Φαμπιάνο θα πει το «ναι» ώστε να κλείσει και το δεύτερο βασικό ζήτημα, μετά την παραμονή του Χούλιαν Κουέστα για την επόμενη τριετία.

Γιατί όμως ο Βραζιλιάνος κεντρικό αμυντικός δεν είπε το «ναι» στη νέα επικοινωνία του ισχυρού άνδρα μαζί του; Αυτό έχει να κάνει με το ότι ζήτησε να το συζητήσει πρώτα με τον εκπρόσωπό του και στην συνέχεια να δώσει την οριστική απάντηση. Από την πλευρά του ο Θόδωρος Καρυπίδης έβαλε χρονικό περιθώριο στον Φαμπιάνο για την οριστική κατάληξη της υπόθεσης.