Φωτογραφία: Intime

Άρης

Άρης: Η ευκαιρία για τετ α τετ με τον Φαμπιάνο

15.06.24 | 10:20

Γράφει: Πάρης Τσελεπίδης

Η εκ νέου παρουσία του Φαμπιάνο Λέισμαν στην Θεσσαλονίκη για προσωπική του υπόθεση είναι επόμενο να επιτρέπει το ενδεχόμενο συνάντησής του με τους ανθρώπους του Άρη.

Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε από την πατρίδα του και αναμένεται να παραμείνει για μερικές ημέρες στην πόλη όπου είχε αποτελέσει την ποδοσφαιρική του έδρα τη τελευταία τριετία.

Η επιστροφή του Φαμπιάνο συνδυάστηκε μετά το πέρας μέρους των καλοκαιρινών του διακοπών στην Βραζιλία ενώ όλα δείχνουνε πως αναμένεται να τις συνεχίσει και εν Ελλάδι στην κοντινή στην Θεσσαλονίκη που δεν είναι άλλη από την Χαλκιδική.

Δεδομένη η επιθυμία παραμονής του

Η επιθυμία της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης και του ισχυρού της άνδρα του Θόδωρου Καρυπίδη για την παραμονή του 33χρονου έμπειρου κεντρικού αμυντικού στο ρόστερ θεωρείται δεδομένη. Για αυτό εξάλλου και στις όποιες συζητήσεις είχανε υπάρξει είχε γίνει λόγος για ένα νέο συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων.

Επίσης δεδομένη είναι και η επιθυμία του Άκη Μάντζιου για την παραμονή του Φαμπιάνο. Η εμπιστοσύνη του Έλληνα τεχνικού στο πρόσωπό του είναι δεδομένη και αυτό φάνηκε τόσο στη διάρκεια της πρώτης όσο και της δεύτερης θητείας του στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Θα πρέπει όμως να δείξει και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός ότι επιθυμεί να παραμείνει στο ρόστερ του Άρη. Εξ αρχής η διαφορά που υπήρχε μεταξύ των δύο πλευρών ήταν η απόσταση στο οικονομικό και όχι στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου.

Σήμερα τρεις εβδομάδες μετά το τελευταίο παιχνίδι του Άρη, το τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson με τον Παναθηναϊκό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, κι ενώ βρισκόμαστε στα μέσα Ιουνίου ο Φαμπιάνο παραμένει ελεύθερος. Όπως και στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν έχουνε προχωρήσει σε απόκτηση κάποιου άλλου κεντρικού αμυντικού.

Η διπλή αυτή εξέλιξη αφήνει ανοιχτό το οποιοδήποτε σενάριο. Ο Φαμπιάνο δεν έχει ακόμη ικανοποιηθεί από τις όποιες κρούσεις είχε το τελευταίο διάστημα και στον Άρη δείχνουνε την διάθεση να τον αναμείνουνε για κάποιο διάστημα ακόμη. Για το λόγο αυτό και δεν αποκλείεται λόγω της παρουσίας του στην Θεσσαλονίκη κάποια επαφή που μπορεί και να φέρει τις δύο πλευρές κοντά σε συμφωνία τη φορά αυτή.

Όπως και να έχει στον Άρη φαίνεται να υπάρχει η διάθεση αναμονής στο να ξεκαθαρίσει τη θέση του ο Φαμπιάνο μέχρι τις αρχές του Ιούλη. Μέχρι την έναρξη δηλαδή της προετοιμασίας για τη νέα χρονιά. Χρονικό διάστημα που λογικά και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα γνωρίζει αν θα έχει κάτι από Σαουδική Αραβία και Κατάρ μετά το όχι που φέρεται να είπε σε ομάδα της Κύπρου.