Credits: X/ Futebol Clube de Famalicão

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Άρης: «Ψάχνεται» για δανεισμό του Νέιθαν Σάντος

20.06.24 | 19:30

Ο Άρης αναζητά ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση στο δεξί άκρο της άμυνας, με τον Νέιθαν Σάντος ντε Αραούζο να είναι το όνομα που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Πρόκειται για έναν 22χρονο Βραζιλιάνο με εμπειρία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας, όπου έχει αγωνιστεί τη τελευταία τετραετία σε δύο διαφορετικές ομάδες. Για μία διετία φόρεσε την φανέλα της Μποαβίστα και την περσινή παραχωρήθηκε δανεικός από την Σάντος στη Φαμαλικάο.

Ο Νέιθαν έχει προταθεί στον Άρη με την περίπτωσή του να εξετάζεται στην προοπτική να αποκτηθεί με την μορφή δανεισμού. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Βάσκο ντα Γκάμα, ενώ την περσινή χρονιά είχε 29 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας με την Φαμαλικάο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβόλαιό του με την Σάντος ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου του 2026 και η λογική της εξέτασης απόκτησής του ως δανεικού έχει να κάνει για την ενίσχυση της θέσης του δεξιού μπακ. Πιο συγκεκριμένα για να αποτελέσει το συμπλήρωμα του Μόουζες Οντουμπάτζο, με δεδομένο ότι ο Άγγλος θα παραμείνει υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου.