Ελ Κααμπί Φωτογραφία: Intime

STOIXIMAN SUPERLEAGUE

Ο Ελ Κααμπί και το μεγάλο «ναι» στον Ολυμπιακό

09.07.24 | 19:47

Ποτέ κανείς δεν πέτυχε περισσότερα γκολ σε μια σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ελ Κααμπί σταμάτησε στα 33 στην πρώτη του χρονιά με τα ερυθρόλευκα, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ, ενώ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης και πρώτος σκόρερ στο Conference League και παίκτης της σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά από όλα αυτά και φυσικά την θερμή εισήγηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η διοίκηση του Ολυμπιακού πρότεινε στον Μαροκινό επιθετικό νέο διετές συμβόλαιο με απολαβές που ξεπερνούν τα 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Μια εντυπωσιακή για τα ελληνικά δεδομένα προσφορά, στην οποία μέχρι τώρα η πλευρά του Ελ Κααμπί δεν έχει απαντήσει, εξετάζοντας όλες τις επιλογές της.

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Μαροκινός επιθετικός έχει ήδη συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό, ωστόσο μπορεί να αποδεσμευτεί από αυτό αν ο ίδιος ή η επόμενη ομάδα του πληρώσουν την ρήτρα των 500.000 ευρώ. Επίσης η προθεσμία για να συμβεί αυτό είναι η ερχόμενη Δευτέρα, 15 του μήνα, μέρα κατά την οποία θα αναχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο δεν θα φτάσουμε μέχρι εκεί, καθώς όλες οι ενδείξεις δείχνουν πως ο Μαροκινός επιθετικός προσανατολίζεται στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και να πιάσει ξανά δουλειά υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ. Μάλιστα καταλυτικό ρόλο σε αυτό φαίνεται πως έχει παίξει όλη η στάση των Πειραιωτών αυτό το διάστημα που έδειξαν με κάθε τρόπο πόσο πολύ τον θέλουν, αλλά και μια νέα επικοινωνία που υπήρξε ανάμεσα στον Βάσκο τεχνικό και τον παίκτη.